halsojobb.se

WeMind Nacka söker psykiatriker

Företag Randstad
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

WeMind Nacka söker psykiatriker

 

arbetsbeskrivning.

Är du psykiatriker och brinner för att patienterna ska erbjudas den bästa psykiatriska diagnostik och behandling som går att uppbringa? Då kan tjänsten på WeMind Nacka vara något för dig! 
 
På WeMind Nacka välkommnas du av ett härligt gäng som är måna om varandra och hjälps åt för att arbetet ska fungera på bästa sätt. 

ansvarsområde.

Som psykiatriker på WeMind i Nacka kommer du att arbeta med sedvanligt psykiatriarbete såsom utredningar, teambesök, trepartsmöten med myndigheter och patient o.s.v. Stort fokus ligger på evidensbaserad behandling. 

kvalifikationer.

Specialistutbildad läkare inom psykiatri. 
 
För att passa in som psykiatriker på WeMind i Nacka vill vi att du är tillmötesgående och trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med dina kollegor. Du har en positiv inställning som bidrar till gruppen. Du ska ha ett intresse av att delta i utvecklandet av läkarrollen på WeMind. Vidare behöver du vara strukturerad och kunna planera din arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Meriterande
• 5 års arbetslivserfarenhet som psykiatriker
• Extra erfarenhet kring bipolär problematik 
• Erfarenhet av komplexa vårdbehov

ansökan.

WeMind Nacka erbjuder en konkurrenskraftig lön, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Här jobbar ca 45 personer och stämningen i gruppen är god. WeMind Nacka sitter i nyrenoverade lokaler på Ektorpsvägen 6.
 
Du blir anställd av WeMind men rekryteringsprocessen sköts av Randstad Care.
 
Senaste ansökningsdag: 2020-01-31 tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, se därför till att ansöka så snart som möjligt!
 
För mer information om tjänsten kontakta: Elin Ingström (rekryteringskonsult), telefon: 072-359 54 91, epost: elin.ingstrom@randstad.se

 

Uppdragsgivare: WeMind AB

Ort: Nacka kommun

Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Kontaktperson: Elin Ingström

Dela detta jobb

WeMind Nacka söker psykiatriker

Randstad