halsojobb.se

Hitta Er nästa medarbetare på Sveriges största nätverk av branschspecifika karriärsajter.

Under 2016 genererade våra branschspecifika karriärsajter över 77 000 st ansökningar till våra kunder.

Lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig och berättar mer!

Gör som 22 500 andra arbetsgivare - Jobba med NetJobs

Ekerö Kommun

Ekerö Kommun

För mig är Hälsojobb.se, del av NetJobs, den nätsida som sticker ut bäst av de jag har varit i kontakt med. Den personliga kontakten har präglats av hög servicegrad, tydliga och anpassade erbjudanden tillsammans med snabba och bra underlag/statistik för egna värderingar om värdet av abonnemanget. Det är enkelt och lätt att komma överens med NetJobs.

Torbjörn Sundström
Sektionschef
Ekerö kommun

Helsingborgs Stad, Elevhälsan

Helsingborgs Stad, Elevhälsan

Vårt samarbete med Netjobs i sökandet efter nya medarbetare har varit mycket professionellt. De har gett oss bra underlag vid rekryteringar av skolsköterskor och psykologer. Deras nätsida, Hälsojobb.se, är tydlig och gör det lätt för den intresserade att söka den utannonserade tjänsten. Vi har fått en personlig kontakt där handläggaren på Hälsojobb.se är uppdaterad i vårt ärende och kollar upp hur det gått. Vi vill vi även i fortsättningen ha ett gott samarbete med Hälsojobb.se i rekryteringsfrågor för att säkra upp en stabil bemanning i våra verksamheter.

Aleris Omsorg AB

Aleris Omsorg AB

Vårt samarbete med Hälsojobb.se har varit professionellt och gett oss bra underlag vid rekryteringar av sjuksköterskor och Verksamhetschefer.

Då Aleris fortsätter att växa, vill vi även i fortsättningen ha ett gott samarbete med Hälsojobb.se i rekryteringsfrågor för att säkra upp en stabil bemanning i våra verksamheter.

Iréne Sjögren
Verksamhetschef
Aleris Äldreomsorg Linköping

Hitta Er nästa medarbetare på Sveriges största nätverk av branschspecifika karriärsajter.

NetJobs är en del av svenska moderbolaget NetJobs Group AB (publ) som är börsnoterat på Nasdaq OMX First North.
NetJobs Group AB (publ) äger och driver norra Europas ledande nischade jobbsajtnätverk med 36 jobbsajter i Sverige Tyskland, Norge, Finland och Danmark. NetJobs Group AB grundades 2004.

Varför välja NetJobs

Maximal precision mot rätt målgrupp
Maximal precision mot rätt målgrupp

Riktade utskick till kandidater som matchar din profil. Över 74 000 medlemmar som aktivt bevakar jobb via e-post.

Trygghetsgaranti
Trygghetsgaranti

Vi jobbar hårt för att du som kund ska bli nöjd och erbjuder därför våra kunder kostnadsfri ompublicering av annons med nytt utskick om tjänsten ej blivit tillsatt.

Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt

Våra handläggare publicerar annonsen redan samma dag. Du behöver inte ens skicka material eftersom annonsen plockas direkt från er hemsida eller Platsbanken.

Våra produkter

PLATSANNONSERING

Annonsera i Sveriges ledande jobbsajtnätvek!

Annonseringen inkluderar såväl NetJobs breda som nischade kanal samt matchmejl till adekvata kandidater som påvisat intresse för liknande tjänster i NetJobs databas.

Kontakta oss
EMPLOYER BRANDING

NetJobs erbjuder expertis och vägledning till kunder som aspirerar att profilera sig mot relevanta målgrupper. Inbegriper allt från företagspresentation, till intervjuer med anställda, videos, diverse företagsinsatser, m.m.

Kontakta oss
SOCIALA MEDIEPAKET

Exponera dina platsannonser mot relevanta målgrupper i sociala medier för ytterligare bredd.

Kontakta oss
Övriga produkter

NetJobs erbjuder en rad andra skräddarsydda lösningar. Kontakta oss för vidare information.

Kontakta oss
Mässor

NetJobs har under snart ett decennium anordnat en av Sveriges ledande rekryteringsmässor för arbetsgivare inom vård och omsorg, samt Skoljobbsmässan en av Sveriges största rekryteringsmässor för arbetsgivare inom den pedagogiska sektorn. Vidare anordnas mässor i diverse andra vertikaler.

Kontakta oss
Avtal

För kunder med fortlöpande behov erbjuder NetJobs marknadens mest konkurrenskraftiga upplägg för års- och halvårsavtal. Avtalskunder erhåller möjligheten till obegränsad annonsering inom NetJobsnätverket med diverse sociala- och/eller andra ordinarie mediekanaler.

Kontakta oss

Kom igång idag!

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort.