halsojobb.se

Under 2016 genererade våra branschspecifika karriärsajter över 77 000 st ansökningar till våra kunder. I genomsnitt levererade NetJobs nätverk cirka 700 aktiva besökare till en jobbannons.

NetJobs är en del av moderbolaget NetJobs Group AB som även äger och driver 36 jobbsajter i Sverige, Tyskland, Norge, Finland och Danmark. NetJobs nischade jobbsajt nätverk är störst i Sverige med sina över 200 000 besökare varje månad, drygt 50 000 kandidater på matchmail och cirka 250 000 registrerade profiler.
NetJobs.com är en del av NetJobs Group AB(publ) som är börsnoterat på First North Nasdaq OMX Stockholm. NetJobs Group AB grundades 2004.

Korta fakta om NetJobs
• Äger Sveriges största branschspecifika karriärsajtnätverk
• Ca 200 000 besökare per månad
• Drygt 50 000 kandidater på Matchmail
• Drygt 700/klick per jobbannons i genomsnitt
• Över 250 000 registrerade profiler
• Grundat 2004
• Noterat på First North Nasdaq OMX med svenska ägare

Varför välja NetJobs

 • Maximal precision mot rätt målgrupp

  Maximal precision mot rätt målgrupp

  Riktade utskick till kandidater som matchar din profil. Över 74 000 medlemmar som aktivt bevakar jobb via e-post.

 • Snabbt och enkelt

  Snabbt och enkelt

  Våra handläggare publicerar annonsen redan samma dag. Du behöver inte ens skicka material eftersom annonsen plockas direkt från er hemsida eller Platsbanken.

 • Trygghetsgaranti

  Trygghetsgaranti

  Vi jobbar hårt för att du som kund ska bli nöjd och erbjuder därför våra kunder kostnadsfri ompublicering av annons med nytt utskick om tjänsten ej blivit tillsatt.

 • Utmärkt service och uppföljning

  Utmärkt service och uppföljning

  Personlig handläggare för bästa service, uppföljning av statistik och återkoppling efter sista ansökningsdag. Kostnadsfri rådgivning vid utformning av din platsannons.

NetJobs – Er helhetspartner inom målgruppsanpassad jobbannonsering och innovativ employer branding

Få rätt kandidater med våra träffsäkra annonslösningar!

 • Attrahera relevanta, kvalificerade kandidater med Jobbannons & Matchmail

  När ni köper en jobbannons får ni inte bara 30 dagars publicering på Sveriges ledande karriärsajtnätverk, ni får även matchning av er annons som mailas ut till precis rätt målgrupp.

  Med över 50 000 kandidater som aktivt anmält sitt intresse för Matchmail når ni samma dag snabbt och enkelt ut till potentiella nya medarbetare med er jobbannons. I genomsnitt levererar NetJobs nätverk cirka 700 aktiva besökare till en jobbannons. 

  Spara pengar med annonspaket. För att optimera sina chanser och minska styckkostnaden finns det annonspaket med tre eller fler annonser. Det finns även lösningar med fri annonsering.

  • Jobbannons 30 dagar med matchmail, bred och nischad site.
   9 900 kr.
  • 3-pack annonser med matchmail, bred och nischad site.
   14 900 kr.

  Kontakta oss så hjälper vi er ta fram den lösning som passar er bäst! 

 • Employer branding

  NetJobs erbjuder en helhetslösning för er employer branding

  Ni får professionell hjälp med att effektivisera er rekrytering genom en ny karriärsida som stärker ert arbetsgivarvarumärke och ökar antalet kvalificerade ansökningar. 

  Presentera på ett tydligt sätt vad ni erbjuder som arbetsgivare och arbetsplats. Genom skräddarsydda lösningar har ni möjlighet att marknadsföra er med bilder, video och text.

  Vi är med er genom processen med statistik och uppföljning för att vi tillsammans ska kunna utveckla och optimera er karriärsida för bästa resultat. 

  Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er. 

Gör som 22 500 andra arbetsgivare - Jobba med NetJobs

 • Ekerö Kommun

  För mig är Hälsojobb.se, del av NetJobs, den nätsida som sticker ut bäst av de jag har varit i kontakt med. Den personliga kontakten har präglats av hög servicegrad, tydliga och anpassade erbjudanden tillsammans med snabba och bra underlag/statistik för egna värderingar om värdet av abonnemanget. Det är enkelt och lätt att komma överens med NetJobs.

  Torbjörn Sundström
  Sektionschef
  Ekerö kommun

 • Helsingborgs Stad, Elevhälsan

  Vårt samarbete med Netjobs i sökandet efter nya medarbetare har varit mycket professionellt. De har gett oss bra underlag vid rekryteringar av skolsköterskor och psykologer. Deras nätsida, Hälsojobb.se, är tydlig och gör det lätt för den intresserade att söka den utannonserade tjänsten. Vi har fått en personlig kontakt där handläggaren på Hälsojobb.se är uppdaterad i vårt ärende och kollar upp hur det gått. Vi vill vi även i fortsättningen ha ett gott samarbete med Hälsojobb.se i rekryteringsfrågor för att säkra upp en stabil bemanning i våra verksamheter.

 • Stockholms sjukhem

  Stockholms Sjukhem har samarbetat med Hälsojobb.se under ett par år nu och det fungerar mycket bra. Vi har ökat antalet ansökningar på många tjänster och det bidrar till att vi kvalitetssäkrar våra nyrekryteringar. Det är mycket lätt att samarbeta med Hälsojobb.se och vår kunniga kontaktperson håller oss uppdaterad på vad som händer kring just våra annonser.

  Anna Ohlström
  HR chef

  Stockholms Sjukhem

 • Aleris Omsorg AB

  Vårt samarbete med Hälsojobb.se har varit professionellt och gett oss bra underlag vid rekryteringar av sjuksköterskor och Verksamhetschefer.

  Då Aleris fortsätter att växa, vill vi även i fortsättningen ha ett gott samarbete med Hälsojobb.se i rekryteringsfrågor för att säkra upp en stabil bemanning i våra verksamheter.

  Iréne Sjögren
  Verksamhetschef
  Aleris Äldreomsorg Linköping