halsojobb.se

Visstidsanställda till äldreomsorgen

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Visstidsanställda till äldreomsorgen

Om tjänsten
Har du ett gott bemötande och vill vara ett stöd och en hjälp i vardagen åt de äldre i Kalmar kommun? Är det dags för dig att prova en ny utmaning?

Du är intresserad av ett varierande, stimulerande och mycket betydelsefullt arbete  där du gör skillnad för andra människor, varje dag.

Du är en del i vårt team och tillsammans arbetar vi för en god äldreomsorg. Vi arbetar i gemenskap, stöttar varandra och delar glädje med såväl omsorgstagare som kollegor.

Som medarbetare hos oss arbetar du med omvårdnad och socialt stöd till människor i behov av hjälp för att klara sin vardag. Du hjälper till med att skapa meningsfullhet i vardagen samt dagliga sysslor så som personlig omvårdnad, måltider, tvätt och inköp. Du ger stöd och hjälp genom att se det friska och utgå från varje omsorgstagares behov och möjligheter. Dialog och samverkan är viktiga redskap för att uppnå vård och omsorg av hög kvalité.

Du är en mycket viktig person för omsorgstagaren i dennes vardag och ofta även för anhöriga.

Din profil
Vi söker Dig som vill ha ett givande uppdrag för Kalmars äldre. 

Har du funderat på att göra en insats, att prova om äldreomsorgen är något för dig? Då är det nu rätt tillfälle. Kanske känner du dig motiverad och redo för nya uppdrag eller att byta riktning i arbetslivet. Det viktigaste för oss är ditt genuina intresse för omsorgen om andra människor.

Du behöver vara bekväm med teknik då IT-verktyg används i daglig drift, samt kunna behärska det svenska språket i tal och i skrift eftersom dokumentation är en viktig del i arbetet.

För att arbeta hos oss ska du vara minst 18 år. Körkort och att kunna cykla är önskvärt men inget krav.

Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete och goda referenser från tidigare sysselsättning.

För att kunna komma i fråga för en anställning ska godkänt utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas ( - blankett 442-9 finns för beställning på polisens hemsida www.polisen.se)

Vi tillämpar löpande urval och håller intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. 
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. 

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorg av och insatser till äldre människor. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner. Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och enhetschefer på våra äldreboenden och inom hemtjänsten. 

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Dela detta jobb

Visstidsanställda till äldreomsorgen

Kalmar kommun - Omsorgsförvaltningen och Socialförvaltningen