halsojobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

Vaxholms äldreboende består av tre hus, på Cyrillus bor 27 brukare som i huvudsak har somatisk sjukdom, på Framnäshagen bor 16 brukare med kognitiv sjukdom samt på Borgmästaregården bor 40 brukare med någon form av kognitiv sjukdom. Du kommer att ha ansvar för någon av dessa enheter.

Du kommer att arbeta i ett team med HOS kompetens som har högt i tak, arbetsglädje - där du blir både sedd och hörd. Du erbjuds bra anställningsförmåner utifrån vårt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag, hälsoaktiviteter, förmånscykel, möjlighet till semesterväxling med mera.
För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för att arbeta inom äldreomsorgen och är genuint intresserad av att arbeta med att kombinera en god och säker hälso- och sjukvård och skapandet av en meningsfull dag för dem som vi finns till för på Vaxholms äldreboende.
Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt förkommande sjuksköterskeuppgifter inom äldreomsorgen. Här är du expert i omvårdnad av de äldre. Vi arbetar även nära andra professioner i en komplex miljö, där du fattar självständiga beslut, utmanar och utvecklar dig själv.

I arbetet måste vi förhålla oss, inte bara till våra äldre, utan till anhöriga, myndigheter och övrig sjukvård. Arbetet ska integreras på ett professionellt sätt med hänsyn till gällande lagar vilket gör arbetet spännande och givande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du tar ansvar och har god känsla för kvalitet. Du är en naturlig ledare för omvårdnadsarbetet på avdelningen. Du behöver ha förmåga att göra prioriteringar under din arbetsdag och samtidigt ha ett professionellt bemötande. Du ser det som självklart att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta i team med olika professioner. Du har goda kunskaper i svenska, såväl muntlig som skriftlig kommunikation.
Erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av geriatrisk vård eller äldreomsorg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då arbetsuppgifterna kräver en god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Vill du vara med och bygga ett nytt team?

Företag Vaxholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Dela detta jobb