halsojobb.se

Vill du göra en insats? Vi saknar dig i ambulansen!

Ansök nu

Vill du göra en insats? Vi saknar dig i ambulansen!

Med anledning av den rådande situationen kring covid-19 är Falck Ambulans i Stockholm i behov av fler personer som kan jobba extra. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete i ambulans och vill utgå från någon av våra 12 stationer i söderort.

Under de senaste veckorna har Falck mötts av ett fantastiskt engagemang från samhället, och enskilda individer, som vill bidra och stötta i denna ovanliga situation. Vi vill rikta ett stort tack till alla som har hört av sig!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete i ambulans och som har möjlighet att jobba extra under en period. Du kan vara ambulanssjukvårdare, grundutbildad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska. För dig som har varit ifrån ambulansen en tid erbjuder vi skräddarsydd introduktion.

Vi är tacksamma för alla insatser. Du har möjlighet att själv välja tjänstgöringsgrad under perioden.

Falck Ambulans i Stockholm utgår idag från 12 stationer i söderort – Hägersten, Skärholmen, Huddinge, Botkyrka, Södertälje, Värmdö, Nacka, Tyresö, Farsta, Handen, Västerhaninge och Nynäshamn.

Vill du göra en insats? Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan. CV är frivilligt!

Falck Ambulans

Falck Ambulans erbjuder tjänster inom prehospital akutsjukvård och utför ambulansverksamhet i Stockholm, Östergötland, Västerbotten och på Gotland. Våra verksamheter kännetecknas av att alltid sätta patientens bästa i centrum, en hög kvalitet, en väl utvecklad arbetsmiljö och fokus på utveckling av ambulanssjukvården.

Ansvarig rekryterare

Falcks Rekryteringsteam

hr-manager@se.falck.com

Dela detta jobb

Vill du göra en insats? Vi saknar dig i ambulansen!

Falck Ambulans