halsojobb.se

Vill du bli en i vårt team?

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-27

Ansök nu

Vill du bli en i vårt team?

Förenade Care driver äldreboendet Vinddraget och är ett vårdboende med 64 lägenheter med olika behov av omsorg och stöd – omvårdnad och demens. Vi vill att de som bor på Förenade Care Vinddraget ska få vård och omsorg av absolut högsta kvalitet. Här är mötet mellan människorna det viktigaste, ständigt med individen i fokus. Vi arbetar med personcentrerad vård där allt vi gör utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera & behålla de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar alltid utifrån vårt motto: Omtanke, Vänlighet och Service.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut arbetar du med ADL bedömningar, förskrivning av hjälpmedel och samverkan med sjukgymnast/fysioterapeut, förflyttningsutbildning för övrig personal. Som arbetsterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med och påverkar och utvecklar vår verksamhet. Du har ett mycket nära samarbete med patientansvarig sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska, läkare, MAS, verksamhetschef/gruppledare och omvårdnadspersonal. Vi ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.  

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
100 %, måndag-fredag. Tillsvidaretjänst. Provanställning 6 månader tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktpersoner
Lena Klaar, telefon 072-085 24 44
Kristina Bergh, telefon 072-085 24 21

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV. 

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Vill du bli en i vårt team?

Förenade Care AB