halsojobb.se

Vikarier till äldreboende i Älmsta

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Vikarier till äldreboende i Älmsta

Om oss    
Äldreboendet Elmstagården i Älmsta, Väddö söker vikarier!    
 
Elmstagårdens äldreboende ligger i ett naturskönt område centralt i Älmsta, nära både busstation och affärer.  
På Elmstagården ligger också Granbacka demensboende. 
 
Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. Vi arbetar i team och har ett utvecklat kontaktmannaskap. Dokumentation och signering sker digitalt.    
Inom äldrevården drivs flera olika projekt för att förbättra verksamheten både för dig som anställd och för våra boende. Gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Vi värnar också om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu framemot några nya kollegor!    
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.      
 
Om tjänsterna:   
 
Vi söker sjukvårdsbiträden/undersköterskor till längre vikariat.  
 
Arbetstidsförläggningen är enligt schema och på deltid   
 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.     
 
Om dig   
  
Du ser individens behov, är öppen och lyhörd, tar ansvar för ditt arbete och att verksamheten och arbetsgruppen fungerar och utvecklas.   
 
Datorvana är ett krav.   
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.        
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Vikarier till äldreboende i Älmsta

Tiohundra AB