halsojobb.se

Vi söker just nu undersköterskor till KAVA. Du erbjuds en möjlighet att få jobba inom en fantastisk verksamhet där vi arbetar i framkant med akutsjukvård.

Om oss
KAVA, K71-73 är en Akutvårdsavdelning med inriktning mot Kirurgi. Vi tar emot patienter från Akutmottagningen under dygnets alla timmar. Vårt uppdrag baserar sig på utredning, diagnostik och behandling av akut sjuka patienter med en kirurgisk åkomma. Eftersom våra patienter sällan är färdigutredda när de kommer till oss är observation och övervakning en stor del av vårt jobb. Vi har ett högt patientflöde och korta vårdtider. En stor del av våra patienter får vidare vård i sjukhusets övriga tema och patientflöden efter att de har vårdats hos oss.

Vi arbetar enligt våra värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Vi erbjuder
Dig ett spännande och omväxlande arbete där du får en bred erfarenhet av akutsjukvård. Vi är en medarbetargrupp som värdesätter varandra och varandras kompetens högt och vi är måna om alla ska känna sig välkomna. Vi arbetar tillsammans i team bestående av en sjuksköterska, undersköterska och läkare, där vi tillsammans har ansvar för vården av sex patienter.

Hos oss är det viktigt att du känner dig stimulerad och får den kompetensutveckling du behöver för att känna att arbetet är roligt och utmanande, därför arbetar vi aktivt med kompetensmodellen för undersköterskor och under medarbetarsamtal skapar vi personliga utvecklingsplaner efter varje individs behov.

Om tjänsten
Du ansvarar tillsammans med sjuksköterskan för patientens dagliga omvårdnad. Tekniska moment såsom kapillär och venös provtagning (inklusive blodgastagning), katetersättning, EKG tagning, blåsövervakning med bladderscanning, såromläggning, samt handhavande av stomier är ansvarsområden som du behöver känna dig trygg med.

Som undersköterska på KAVA kommer du även arbeta enstaka pass på andra enheter inom akutverksamheten, då vi har ett nära samarbete med våra andra akutvårdsavdelningar. Vi är måna om att vår personal har en bred akutkompetens. Hos oss finns möjlighet att även arbeta med andra uppdrag såsom vårdplatskoordinering, vara områdesansvarig och gå olika utbildningar i exempelvis akutsjukvård.

Vi jobbar utifrån individuell schemaplanering med en helg av två, tvåskiftdag och kväll.

Vi söker
Dig som har en god kunskap om det akuta omhändertagandet av patienter vid akut sjukdom eller skada. Kunskap och förståelse för vikten av noggrann övervakning av vitala parametrar samt vätskebalans är ett krav.

Som person är du engagerad i att utveckla arbetet och tycker att akutsjukvård är lika roligt som vi gör. Du är flexibel och öppen för nya arbetssätt och rutiner och har en positiv inställning. Du har ett respektfullt bemötande, är stresstålig och kan arbeta i ett högt tempo. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Krav: Gymnasial omvårdnadsutbildning 2–3 år med inriktning akutsjukvård.

Kvalifikationer: Tidigare arbete på akut slutenvårdsavdelning alternativt geriatrisk slutenvårdsavdelning. Ej enbart praktik.

 

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

CV och personligt brev

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vi söker undersköterskor till akutvårdsavdelningen KAVA i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-19

Ansök nu

Dela detta jobb