halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker timanställd undersköterska

Ort
Utgår

2021-12-25

Ansök nu

Vi söker timanställd undersköterska

Hallen är ett vårdboende med 52 platser för personer med demenssjukdom och för personer med stora omvårdnadsbehov. Boendet är beläget inom gångavstånd till Näckrosens tunnelbanestation i Solna.

Vi söker dig som gillar att arbeta med äldre och som vill vara med och förgylla dagarna för våra boende här på Hallen. Vi erbjuder äldre och funktionshindrade vård, omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, effektiv och kundanpassad organisation. Varje dag ska vara värdefull för våra vårdtagare. För att lyckas med detta måste vi bl.a. ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. Du ska ha ett genuint intresse av att möta varje vårdtagare som en unik individ och utforma dagens aktiviteter efter just denna person. Hallen är ett profilboende med inriktning kost och dryck.

Det är viktigt att människor vill ta ansvar för, och utvecklas i sitt arbete. Att kunna påverka både verksamhetsinnehåll och den egna arbetssituationen ser vi som en förutsättning för att våra anställda ska känna delaktighet och ansvar för den verksamhet vi bedriver. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter
Omvårdnad och omsorg av de boende. Vi jobbar med kontaktmannaskapet och lägger stor vikt på personcentrerad vård. Du är en nyckelperson för våra vårdtagare.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom äldrevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi på Hallen vill ha medarbetare som är positiva, har nära till skratt och är lyhörda. Vi vill att våra medarbetare bidrar till ett bra kvalitetsarbete på Hallen och som ger oss förutsättningarna att driva en god och säker vård. God svenska i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet
Timanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse, Timanställning

Lön
Timlön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Anne Viertola verksamhetschef
Tel: 073-4367821

Sista ansökningsdag: 2021-12-10
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden

Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Dela detta jobb

Vi söker timanställd undersköterska

Förenade Care AB