halsojobb.se

-->

Vi söker Röntgensjuksköterskor till våra verksamheter i Huddinge

Ansök nu

Vi söker Röntgensjuksköterskor till våra verksamheter i Huddinge

 

Om oss
Bild och Funktion ansvarar för radiologi, strålningsfysik, nuklearmedicin samt neuro-och klinisk fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Vi har den mest högteknologiska och avancerade radiologiska utrustningen i Europa. Genom särskilda avtal med ledande leverantörer säkerställs att vi alltid har den senaste tekniken. Vår personal har spetskompetens för att nyttja modaliteternas fulla kapacitet. Vi erbjuder både klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom den landstingsövergripande kompetensstege som lyfter varje medarbetares professionella potential och specialintressen. Eftersom vi är en stor organisation kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller. 

I mars 2020 kommer delar av vår verksamhet i Huddinge att flytta in i Karolinska Universitetssjukhusets högteknologiska hus, CHOPIN, som kommer vara centrum för röntgen, intervention och operation. Det innebär att vi utökar vår verksamhet i nya fräscha lokaler med modern maskinpark.

Vi behöver flera medarbetare framförallt till Datortomografi, Magnetisk Resonanstomografi och Angio men även Konventionell röntgen med rotation mellan två modaliteter.

Vi erbjuder dig:   

 • Individuell inskolningsplan.  
 • Utbildning i handledning av studenter och nya kollegor.  
 • Föreläsningar varje vecka.   
 • Tätt och nära samarbete med radiologer och undersköterskor.  
 • Arbete med medicinteknisk utrustning.        
 • Avancerade Hjärt och buk protokoll på DT och MR.  
 • Utrustning som är senaste på marknaden.  
 • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.        
 • Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.        
 • Ingå i en härlig och kompetent arbetsgrupp!  
 • Biopsier, punktioner och dränageinläggning på DT.  
 • Möjligheter till kongresser och externa kurser/utbildningar.  
 • Möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD, etc.  
 • Heltidsanställning, tillsvidare med placeringsort Huddinge. 

Vi söker  
Dig, framtida kollega, som är legitimerad röntgensjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom DT, MR, Angio eller andra modaliteter men detta är inget krav. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från jourtjänstgöring/akutverksamhet, avancerade studier och/eller handledarutbildning är meriterande.   

Urval sker löpande och de lediga tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat så vänta inte med din ansökan!  

 

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Vi söker Röntgensjuksköterskor till våra verksamheter i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset