halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker kontaktsjuksköterska till urologisk cancer mottagning, Solna.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

Vi söker kontaktsjuksköterska till urologisk cancer mottagning, Solna.

Vi söker kontaktsjuksköterska till urologisk cancer mottagning, Solna.

 

Vill du arbeta som kontaktsjuksköterska inom urologisk cancer då är du varmt välkommen att söka till vår mottagning i Solna. 

Om tjänsten
Till vår mottagning kommer patienter med prostatacancer, njurcancer, testikelcancer och cancer i
urinvägarna. 

Som kontaktsjuksköterska har du en central roll där du möter både kurativa samt palliativa patienter som genomgår onkologiska behandlingar som inkluderar både strålbehandling och medicinsk behandling. Som kontaktsjuksköterska ansvarar du för patientens vård och planering under hela behandlingstiden och uppföljning efter behandling. Du har en egen sjuksköterskemottagning där du informerar patienten om kommande behandlingar, ger råd om symtom och biverkningar, har uppföljning samt ger injektionsbehandlingar. Du har telefonrådgivning samt administrativa uppgifter där bland annat att boka in patienter till nybesök ingår. 

Du kommer att arbeta i team med kontaktsjuksköterskor, läkare, och undersköterskor för att ge patienten den bästa möjliga vården. 

Vi erbjuder 
Ett spännande och varierat arbete med möjligheter till kompetensutveckling och kontinuerlig verksamhetsutveckling. Du har goda möjligheter att vara med och påverka dina arbetsuppgifter och styra över din arbetsdag. Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar utan helgtjänstgöring. Vi erbjuder även friskvård. 

Vi söker 
Dig som är intresserad av cancervård samt vill utvecklas inom området. Du ska kunna arbeta självständigt och ha en stark känsla för teamarbete. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska ha en god samarbetsförmåga med ett positivt och trevligt bemötande mot kollegor och patienter. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. 

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet.

Meriterande:

  • Kontaktsjuksköterskeutbildning eller erfarenhet av arbete som kontaktsjuksköterska.

Varmt välkommen med din ansökan hälsar Ulrika och medarbetarna på mottagningen för urologiska sjukdomar!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet, Jessica Svens Telefon
08-51771515

 

 

Dela detta jobb

Vi söker kontaktsjuksköterska till urologisk cancer mottagning, Solna.

Karolinska Universitetssjukhuset