halsojobb.se

Vi söker fortfarande assistenter för sommarjobb hos olika kunder!

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Vi söker fortfarande assistenter för sommarjobb hos olika kunder!

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!
Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

Arbetsuppgifter
Assistenterna hjälper dels till med grundläggande behov som personlig omvårdnad, påklädning och stöttning med att kommunicera. Assistans innefattar även stöd och hjälp med hushållsarbete, utöva fritidsaktiviteter, umgås med släkt och vänner samt att vara delaktig i samhället m.m.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska och har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta med människor och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Det är viktigt att du förstår att du har birollen och att det är kunden som har huvudrollen.

KRAV

Du måste behärska svenska i tal och skrift.
Körkort är meriterande

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan dag-, kväll-, natt och helgtjänstgöring.

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Kundansvarig Denice Christensen 

Dela detta jobb

Vi söker fortfarande assistenter för sommarjobb hos olika kunder!

Förenade Care AB