halsojobb.se

Vi söker en Fysioterapeut/Sjukgymnast/Leva Livet-inspiratör till Vinddraget i Gävle

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

Vi söker en Fysioterapeut/Sjukgymnast/Leva Livet-inspiratör till Vinddraget i Gävle

Förenade Care tar vid uppdraget att driva äldreboendet Vindraget i Gävle och är ett vårdboende för 64 personer med olika behov av omsorg och stöd - omvårdnad, demens & socialpsykiatri. Vi vill att de som bor på Förenade Care Vindraget ska få vård & omsorg av absolut högsta kvalitet. Här är mötet mellan människorna det viktigaste, ständigt med individen i fokus. Vi arbetar med personcentrerad vård där allt vi gör utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan & behov. Vår målsättning är att rekrytera & behålla de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar alltid utifrån vårt motto: Omtanke, Vänlighet och Service.

Arbetsuppgifter
En kombinerad tjänst där du kommer att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast med bedömningar och träningsinsatser. Förflyttningsutbildning för övrig personal. Hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med att påverka och utveckla vår verksamhet. Du har ett mycket nära samarbete med patientansvarig AT, SSK, läkare, MAS, verksamhetschef, gruppledare och omvårdnadspersonal.  Du kommer även att arbeta 50 % av din arbetstid med att vara en av 3 stycken Leva Livet inspiratörer. Som Leva Livet inspiratör kommer du tillsammans med övriga medarbetare att utveckla, planera och samverka kring aktiviteter på boendet. Vi ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.  

Kvalifikationer
Du är legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt. I och med kombinationstjänst som Leva Livet inspiratör, ser vi gärna att du har egenskaper som innovativ 

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som sjukgymnast/fysioterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
100 % måndag-fredag. Tillsvidaretjänst. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
2019-11-01

Lön
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
2019-09-01

Kontaktperson
Sophie Milde Verksamhetschef 072-085 24 21
Susanna Gerhard Regionchef 0733-150 185, susannag@forenadecare.com

Dela detta jobb

Vi söker en Fysioterapeut/Sjukgymnast/Leva Livet-inspiratör till Vinddraget i Gävle

Förenade Care AB