halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetschefsassistent till Barnakuten

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Verksamhetschefsassistent till Barnakuten

Vi erbjuder
Barnakutmottagningarna är belägna i Solna och Huddinge med avdelningarna BAVA med hemvist på B87-89 och Hemsjukvården Mobilen. På dessa enheter är vi cirka 300 medarbetare. Vi har även jourande läkare från andra enheter som arbetar tillsammans med oss. Vi tillhandahåller dygnet-runt-vård för barn med akuta sjukdomstillstånd och skador. Verksamheten är Sveriges enda traumaenhet för barn.

Barnakutsjukvården driver också Barnskyddsteamet som är involverat i verksamheten vid Stockholms Barnahus. Där arbetar polis, socialtjänst, barnläkare och barn- och ungdomspsykiatrin tillsammans för att hjälpa barn som blivit utsatta för brott.

Vi bedriver omfattande undervisning av studenter på alla nivåer. Alla medarbetare blir involverade i undervisning. Kliniknära forskning bedrivs inom flera områden med huvudfokus på patientsäkerhets- och infektionsområdet.

Barnsjukvården är uppdelad i olika verksamhetsområden som leds av en verksamhetschef för den medicinska enheten samt en verksamhetschef för omvårdnadsområdet.

Vårdadministration är ett eget område inom Astrid Lindgrens Barnsjukhus med cirka 110 medarbetare. Där ingår chefsassistenter, medicinska sekreterare och andra administratörer.

Om tjänsten
Vi söker nu en assistent åt verksamhetschefen inom omvårdnadsområdet inom Barnakuten.

Det är ett spännande och utvecklande uppdrag där du ingår i ledningsgruppen med många trevliga kollegor. Du arbetar nära verksamhetschefen och avlastar med administrativa uppgifter som till exempel kalenderbokningar, kallelser, protokoll, patientärenden, personalrapportering i Heroma och fakturahantering. 

Du har egna uppdrag inom verksamhetsområdet som bland annat webbredaktör, dokumenthanteringsadministratör, IT-kontakt och är i många områden kontaktperson och har en central roll till centrala staber inom Astrid Lindgrens Barnsjukhus och Karolinska.

Du ingår i nätverket för chefsassistenter inom vårt tema där du kan ge och få tips och råd!

Vi söker
Du som kommer att trivas med detta uppdrag har en förmåga att organisera och prioritera både ditt eget och (ibland) andras arbete. Du tycker det är viktigt och roligt med kommunikation, både i tal och skrift. Du har en förmåga att ligga lite steget före och underlätta administrativa flöden. Du är professionell i ditt förhållningssätt och bidrar till en god arbetsmiljö.

Du tycker att våra värderingar stämmer överens med dina - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn!

Kvalifikationer
Krav:

  • Gymnasium- och/eller yrkeshögskoleutbildning.
  • Erfarenhet av hälso- och sjukvård.
  • Goda IT-kunskaper.

Meriterande:

  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet av Heroma. Erfarenhet av webbsidor

Varmt välkommen din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vision

Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.seNamn

SACO

Telefon
saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Verksamhetschefsassistent till Barnakuten

Karolinska Universitetssjukhuset