halsojobb.se

Verksamhetschef till hemtjänsten i Skanör/Falsterbo

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Verksamhetschef till hemtjänsten i Skanör/Falsterbo

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Vill du leda utvecklingen av hemtjänsten i Skanör/Falsterbo som Förenade Care driver på LOV uppdrag i Vellinge kommun? 
Vi söker nu en engagerad och driven verksamhetschef som inspireras av att leda andra för att skapa goda resultat och säkerställa en kvalitativ god hemtjänst. 

Din personalgrupp består av gruppledare, service och omvårdnadspersonal samt Leva Livet Inspiratörer. Förutom hemtjänstverksamhet ingår också i uppdraget driften av Bäckagårdens Aktivitetshus exklusive restaurang verksamheten som har en egen kökschef. Verksamheten bedrivs utifrån SoL och delegerade arbetsuppgifter enligt HSL. Du är placerad på Bäckagården i Skanör.

Då Förenade Care nyligen fick uppdraget att utföra hemsjukvården i Vellinge kommun innebär uppdraget också att tillsammans med övriga verksamhetschefs kollegor utveckla samarbeta i tvärprofessionella team inom ordinärt boende. I det tvärprofessionella teamet ingår sjuksköterskor, undersköterskor samt arbets- och fysioterapeut. Teamets arbete ska präglas av ett salutogent, flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt med den enskildes behov i centrum. 

I rollen som verksamhetschef har du ett arbetsgivaransvar för verksamhet, personal och ekonomi. Som verksamhetschef är du direkt underställd regionchefen och ingår i regionens ledningsgrupp.

Förenade Care ingår i Forenede Koncernen som är ett dansk familjeföretag med verksamhet inom såväl facility service som omsorg.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, patienter, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden. 
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Som verksamhetschef leder du gruppledare, vårdbiträde, undersköterskor och Leva Livet Inspiratörer.
Du ansvarar för att planera, utveckla och fördela resurser inom din verksamhet. 
Du arbetar för ett positivt arbetsklimat, främjar delaktighet och kreativitet, så att engagemang och motivation skapas. 

Du har en nyckelroll för utvecklingen av det nya arbetssättet med tvärprofessionella teamen inom ordinärt boende.
Du samarbetar med chefskollegor inom hemtjänsten och hemsjukvården.
Du står för en helhetssyn och ett övergripande ansvar som syftar till att verksamheten lever upp till gällande lagstiftning, beslut samt uppdragsgivarens riktlinjer och styrdokument. 
Du arbetar effektivt med budget- och uppföljningsarbete för din verksamhet. 

Du kommunicerar regelbundet med såväl vårdtagare som anhöriga på arbetsplatsen samt involverar och skapar förutsättningar för delaktighet. En viktig del av ditt uppdrag är att inspirera i det dagliga arbetet.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i Förenade Cares ledningssystem. 

KVALIFIKATIONER 
Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef eller arbetsledare. Har du ledarskapsutbildning eller erfarenhet av arbete inom social sektor eller hälsa och sjukvård är det meriterande. Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs samt B-körkort

I din chefsroll är du trygg med att fatta beslut och initiera handling. Du är utvecklings- och resultatorienterad och når verksamhetens mål inom dess budgetramar. Du är intresserad av att arbeta med ständig utveckling gällande rutiner och metoder. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. 

Som person drivs du av och är uthållig i utvecklings- och förändringsarbete samtidigt som du inspireras av det dagliga arbetet. Du är en god kommunikatör och har lätt för att samarbeta med andra. I din roll som chef utstrålar du tillit, vilket även är grunden för ditt goda ledarskap. 

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Heltid  
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
191031
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Regionchef
Eva Hermansson
Tel: 0733-150 117
E-post: evahe@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS
Förenade Care Bäckagården, Nyvångsvägen 1, 239 32 Skanör

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Verksamhetschef till hemtjänsten i Skanör/Falsterbo

Förenade Care AB