halsojobb.se

Verksamhetschef till hemtjänst Ängelholm

Ort
Utgår

2020-03-07

Ansök nu

Verksamhetschef till hemtjänst Ängelholm

Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care AB, driver kundval i hemtjänst inom Ängelholms kommun. Vårt kontor ligger längs med E6 och alldeles vid avfarten till centrala Ängelholm och i anslutning till Adium Omsorgs kontor. Vi tar oss snabbt till de centrala delarna men även till Munka Ljungby, Vejbystrand, Hjärnarp och Strövelstorp. Vi utför beviljade insatser enligt Socialtjänst lagen och delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter samt ger personer vård och omsorg i deras hem. 

Vi söker nu en verksamhetschef som har ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området.

Adium Omsorg AB värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund LEVA: Lyhördhet-Engagemang-Vilja-Ansvar
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.

Ansvar och befogenheter 
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget. Du är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och verksamhetssystemet samt för externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. 
Du ansvarar för planering och genomförande av utbildningar samt för att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar i samrådan och tillsammans med regionchef.                                                                                                 
Du har ett nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. 

Kvalifikationer
Du har lämplig högskoleutbildning med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning. 
Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.
Du skall ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. Du skall ha förmåga att svara för de administrativa uppgifter inklusive budget som ankommer på verksamhetschef.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. 

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Snarast.

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök.

Kontaktperson
Pernilla Lidén Regionchef
pernillal@forenadecare.com
Mobil 070-845 18 44

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Verksamhetschef till hemtjänst Ängelholm

Förenade Care AB