halsojobb.se

Verksamhetschef Enebackens äldreboende i Österåker

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Verksamhetschef Enebackens äldreboende i Österåker

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en verksamhetschefmed erfarenhet till vårt äldreboende Enebacken, i Österåkers kommun.

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 lägenheter fördelade över tre plan.

Huset ligger vackert beläget i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan. Det är lätt att komma ut i friska luften, bra kommunikationer och gott om parkeringsplatser för besökare.

På entréplanet finns två avdelningar avsedda för korttids- och växelvård. Övriga avdelningar är demens och vanligt äldreboende.

Enebacken har dygnet runt omsorg med omvårdnadspersonal och sjuksköterskor samt egen sjukgymnast och arbetsterapeut.

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Som verksamhetschef är man A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du kommer ingå i ett team av verksamhetschefer inom A&O och delta i företagets utveckling.

Du som söker ska ha dokumenterad relevant utbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag. Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd som styr verksamheten och aktivt söka kunskap kring nya rön inom omsorg och sjukvård.

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken och engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten.

Läs mer om A&O och våra verksamheter på vår hemsida: www.ansvarochomsorg.se

Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet 
Heltid (100 %), Tillsvidare
Tillträde enligt överenskommelse

Lön 
Individuell lön enligt överenskommelse

Kontaktpersoner 
Pernilla Johansson, Områdeschef
011-18 04 52


Vi undanber oss rekryteringshjälp från rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Verksamhetschef Enebackens äldreboende i Österåker

A&O Ansvar och Omsorg