halsojobb.se

Verksamhetschef

Ort
Utgår

2020-04-08

Ansök nu

Verksamhetschef

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en erfaren verksamhetschef till vårt vårdboende Lönnen, i Järfälla.

Lönnen, är ett vårdboende med totalt 58 platser uppdelat på sex avdelningar. Tre avdelningar har inriktning mot demensomsorg. Lönnen är även ett finskt profilerat äldreboende som arbetar med språk, mat och kultur med finsk anknytning.

Verksamheten har dygnet runt omsorg upp till sjuksköterskenivå. I personalgruppen finns även sjukgymnast, arbetsterapeut samt en administrativ samordnare. Samarbete sker även med våra andra verksamheter i Järfälla. Idag är det Linden som ligger precis bredvid Lönnen och from september 2020 öppnar vi även äldreboendet Smeden i Järfälla.

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Detta omfattar blanda annat personal- och budgetansvar. Som verksamhetschef är man A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du kommer ingå i ett team av verksamhetschefer inom A&O och delta i företagets utveckling.

Du som söker ska ha dokumenterad relevant utbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag. Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd som styr verksamheten och aktivt söka kunskap kring nya rön inom omsorg och sjukvård.

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken och engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten.

Läs mer om A&O och våra verksamheter på vår hemsida: www.ansvarochomsorg.se

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:
Områdeschef, Pernilla Johansson

Dela detta jobb

Verksamhetschef

A&O Ansvar och Omsorg