halsojobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar utifrån våra brukares behov och önskemål och har ett aktivt kontaktmannaskap.
Som undersköterska/vårdbiträde ska du ge en god omvårdnad och social omsorg till våra äldre utifrån biståndsbeslut. Du ska hjälpa och stödja brukaren i det dagliga livet, främja den funktionella förmågan och hjälpa till i brukarens sociala kontakter. Du kommer att ha kontakt med anhöriga och utföra social dokumentation löpande. Arbetet kräver att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig ett ansvarfullt och självständigt uppdrag med möjligheter till egen utveckling i en positiv och välkomnande arbetsmiljö med ett gott kamratskap.

Du erbjuds bra anställningsförmåner utifrån vårt kollektivavtal samt därutöver ett generöst arbetstidsavtal, friskvårdsbidrag, hälsoaktiviteter, förmånscykel, möjlighet till semesterväxling med mera.

KVALIFIKATIONER
Du är undersköterska eller har likvärdig utbildning. Har du tidigare erfarenhet av arbete med somatisk vård är det meriterande.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt som präglas av ett gott bemötande, av respekt och av värdighet. Jobbet förutsätter flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga, problemlösning samt att du är stresstålig och har en personlig mognad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons. Vi kan inte ta emot ansökningar på annat sätt.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Vaxholms äldreboende, Cyrillus

Företag Vaxholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb