halsojobb.se

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrin genomför nu en av våra största framtidssatsningar, vi bygger just nu ett nytt psykiatrihus där vi utökar vårdplatserna för att bättre kunna möta medborgarnas vårdbehov. Vi breddar kompetensen och samlar ännu fler specialiteter under samma tak. Inflyttning kommer ske våren 2021. Vill du vara med på vår resa? Sök till oss!

För att trygga dig i din roll som utvecklingssjuksköterska, kan vi erbjuda dig;

  • Individanpassad introduktion med ett strukturerat innehåll
  • Kompetenshöjning via intern- och externutbildning
  • Studiebesök på andra enheter inom vuxenpsykiatrin
  • Handledning och forum för utvecklingssjuksköterkor
  • Bra löneutveckling kopplat till karriärsstege
  • Fantastiska kollegor och mycket glädje

Avdelning 32 är en psykiatrisk akutvårdsavdelning med 22 vårdplatser. Vi har även en mobil verksamhet, ECT-mottagning samt jourmottagning dygnet runt. Avdelningen har i uppdrag att erbjuda kvalificerad diagnostik, behandling samt specifik- och psykiatrisk omvårdnad i heldygnsvård. Uppdraget omfattar även att samverka med vårdgrannar såsom öppenvården, kommunen, beroendevården och primärvården. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut och läkare i team tillsammans med patienten. Vi arbetar med kontaktmannaskap där fokus ligger på att skapa en trygg och tillitsfull relation till patienten. Vi arbetar aktivt med att minska tvång i vården och för att förebygga hot och våld.

Arbetsuppgifter

Befattningen är ett delat uppdrag som utförs i patientnära verksamhet. Fördelningen mellan klinisk tjänstgöring och utvecklingsarbetet görs upp med din närmsta chef och kan variera över tid. Du som utvecklingssjuksköterska har i den patientnära verksamheten ett övergripande ansvar för god omvårdnad och utveckling av verksamhetsnära rutiner. Du ska kunna prioritera och leda vid komplexa omvårdnadssituationer. Genom ett etiskt förhållningssätt och kritiskt granskande bidrar du till att bygga en lärandekultur. Du kommer att handleda och stötta medarbetare i den dagliga verksamheten, samt arbeta för att höja teamets omvårdnadsresultat. Du deltar aktivt i utvecklingsarbeten, samt verkar som en kulturbärare vad gäller omvårdnad och patientsäkerhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med specialistsjuksköterskeexamen inom psykiatrisk vård. Du har några års erfarenhet från psykiatriskt vårdarbete, antingen från slutenvård eller öppenvård. Du har en hög empatisk förmåga, är kritiskt reflektiv, har ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetsätt präglas av initiativtagande, självständighet, gott omdöme och tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad, idérik och flexibel.

Anställningsfakta

Två tillsvidareanställningar på heltid, Dag/kväll- och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extra-satsning på sjuksköterskor. Mer information hittar du här: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Oberoende-av-inhyrd-personal/Formaner-och-uppdrag-for-sjukskoterskor-/. I och med denna extra satsning ingår ett lönetillägg på 2500 kr/mån för dig som arbetar heltid, med 10 helgpass på tio veckor.

Vill du veta mer?

Enhetschef Anna-Karin Aasa-Hopstadius, 0920-28 27 07, anna-karin.aasa-hopstadius@norrbotten.se

Enhetchef Linus Bussman, 0920-28 27 88, linus.bussman@norrbotten.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Liselott Johansson, 0920-28 20 32, Liselotte.johansson@Norrbotten.se

Sista ansökningsdag är den: 2019-01-27

Sunderby sjukhus 
Sunderby sjukhus är länssjukhus med specialistfunktioner men också närsjukhus för Luleå och Boden. Här bedrivs både akut och planerad verksamhet inom alla specialistområden utom thorax- och neurokirurgi. Sjukhuset har 2 500 anställda och 389 vårdplatser. Sjukhuset har läkarutbildning från termin sex till elva. 

Region Norrbotten 
Norrbotten är i stark utveckling, både ekonomiskt och kulturellt. Här finns kraftfulla, varma människor, omtanke och samhällsservice, städer och vildmark. Norrbotten erbjuder goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.

Region Norrbotten är länets största arbetsgivare. Som anställd i Region Norrbotten får du arbeta i en stimulerande miljö där du kan vara med och påverka och göra skillnad för en bättre hälsa i länet. Vi erbjuder bra anställningsvillkor med bland annat flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och tillägg till föräldraförsäkringen. Region Norrbotten bidrar även med kompetensutveckling i ledarutvecklingsprogram, kurser, föreläsningar, mentorskap, nätverk och forskningsprojekt. Region Norrbotten har fem sjukhus, 33 hälsocentraler och är bland de ledande i Sverige inom e-hälsa

Logga

Utvecklingssjuksköterskor till Vuxenpsykiatrin, Sunderby sjukhus

Ort
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Dela detta jobb