halsojobb.se

Utvecklingsdriven MAS/MAR

Ansök nu

Utvecklingsdriven MAS/MAR

 

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 24 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Allt arbete bedrivs med Lommaborna i fokus. Vår värdegrund utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Genom att leva värdegrunden har vi goda förutsättningar att känna glädje och engagemang för vårt arbete och kommunens invånare.

För att nå vår vision 2040 ”Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.” bidrar kommunens verksamheter på olika sätt, bland annat genom ständig utveckling inom området ändamålsenlig hälso- och sjukvård av god kvalitet.

Socialförvaltningen står inför en spännande utvecklingsresa i att kombinera hög kvalitet med en ekonomi i balans och du måste trivas med att arbeta i en förändringsbenägen verksamhet.

 

Här kommer du in i bilden. Vi söker dig som tillsammans med oss andra vill arbeta med utveckling inom den kommunala hälso- och sjukvården. Vi erbjuder ett utmanande och omväxlande uppdrag i en roll som har stor betydelse för invånare i Lomma kommun.

Arbetsbeskrivning

Du säkrar att kvaliteten upprätthålls och utvecklas genom att vara del i verksamheternas målarbete, strategiskt planera, följa upp, analysera och föreslå förbättringar inom både sjukvårds- och rehabiliteringsområdet.

Ditt övergripande ansvar är att kvalitetssäkra vården och ansvarar också för att initiera, utveckla och implementera nya rutiner inom ansvarsområdet. Du ansvarar för utredning av vissa avvikelser samt utför utredningar och anmälan enligt Lex Maria. I uppdraget kan även utredningar av mer allmän karaktär komma ifråga och att vara sakkunnig inom hälso- och sjukvård är en del av uppdraget.

 

Samverkan med andra vårdgivare, kommuner, myndigheter ingår också som en viktig del i tjänsten samt att ingå i olika nätverk, utvecklingsprojekt samt utredningsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och flerårig erfarenhet, gärna inom både offentlig och privat verksamhet.

 

Tidigare erfarenhet av MAS- och MARuppdrag är meriterande liksom specialistutbildning inom området äldre. Du har förmåga till helhetssyn och ser frågor i ett större perspektiv. Du är organiserad, har förmåga att planera och strukturera ditt arbete, är kommunikativ och arbetar målstyrt. Du har pedagogisk förmåga är initiativrik, lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda IT-kunskaper. Personlig lämplighet värderas högt.

 

Som medarbetare i Lomma kommun erbjuds du friskvårdsbidrag, semesterväxling och flextid.

B-körkort är önskvärt.

Utdrag ur belastningsregister kommer att begäras vid anställning. Kuvertet ska vara oöppnat vid överlämnandet.

Anställningens omfattning

Heltid

Ansökan

Referensnummer: 167-2019

Sista ansökningsdag: 2019-11-24

Anställning

Tillsvidareanställning

Kontakt

Maria Heinesson Grynge

0733-411668

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

Utvecklingsdriven MAS/MAR

Lomma Kommun Socialförvaltningen