halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om arbetsplatsen

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter

Vi söker medarbetare till Mörbylånga kommuns Bemanningsenhet. Arbete i Bemanningsenheten innefattar vård- och omvårdnadsarbete inom äldreomsorg fördelat på fyra särskilda boenden och sex hemtjänstdistrikt, eller vård- och omvårdnadsarbete inom OFV. Arbetet innefattar även HSL-uppgifter på delegation.

I Bemanningsenheten arbetar du i samtliga av kommunens verksamheter inom vård och omsorg, vilket innebär att du kommer att arbeta i hela Mörbylånga kommun. Du bör ha förmåga till stor flexibilitet och anpassningsförmåga då du arbetar på flera enheter. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt och lägger stor vikt vid socialt innehåll där delaktighet och meningsfullhet lyfts fram som centrala begrepp.

Hos oss är du själv med och påverkar ditt schema. Du jobbar dag/kväll vardagar, måndag-fredag. Varannan helg är du tillgänglig 7-22 men blir bokad efter behov.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska, omsorgsassisten eller har gått barn- och fritidsprogrammet.

Vi förutsätter att du är flexibel, ärlig och trivs i ett arbete med stundtals högt tempo. Som person är du lyhörd, positiv och trygg, och kan arbeta både i grupp och enskilt. Du värnar om den personliga integriteten.

B-Körkort och IT-vana är ett krav. Erfarenhet inom äldreomsorg samt OFV är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Referensnummer: C85767

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.