halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Uroterapeut till Gynmottagningen, Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2021-11-29

Ansök nu

Uroterapeut till Gynmottagningen, Danderyds sjukhus

Vi ska starta upp ett nationellt centrum för högspecialiserad vård av svåra förlossningsskador och behöver förstärkning! Är du utbildad sjuksköterska, barnmorska eller fysioterapeut med inriktning uroterapi och intresserad av att följa med på resan? Välkommen med din ansökan!  

Vår verksamhet 

Bäckenbottencentrum (BBC) drivs i samarbete mellan kvinnokliniken och kirurgkliniken och tar årligen emot ca 500 kvinnor där drygt hälften lider av anal inkontinens.

Här erbjuds samtliga tillgängliga utredningsmetoder och därefter en skräddarsydd, individualiserad behandling med alla konservativa och kirurgiska alternativ. På Danderyds sjukhus utförs avancerade rekonstruktioner som åtgärdar skador i ändtarmens slutmuskel samt fistlar mellan tarm och vagina.
– Under de snart 20 år som vårt BBC funnits har vi fått stor erfarenhet inom området och kontinuerligt utvecklat nya metoder och arbetssätt för att kunna ge bästa möjliga vård. Här arbetar ett multidisciplinärt team som erbjuder utredning och behandling för kvinnor som lider av:

- Anal inkontinens till följd av tidigare trauma (förlossningsskada eller kirurgi).
- Fistelsjukdom som involverar gynekologiska organ.
- Komplicerade symptom givande prolaps (analinkontinens eller tömningsproblem).

Bäckenbottencentrum på Danderyds sjukhus kvinnoklinik blir en av två nationella högspecialiserade enheter för avancerad rekonstruktiv kirurgi vid förlossningsskador med påverkan på underliv och ändtarm.

Vi har även en urogynekologisk mottagning kopplad till vår enhet. Där tar vi hand om kvinnor med urinläckage, trängningar och miktionsproblem

Arbetsbeskrivning

Vanliga arbetsuppgifter är att ta hand om patienter på kvinnokliniken med blåstömmningsproblem, urinläckage, tarmtömningsproblem, avföringsläckage och smärtproblematik i bäckenbotten.

Du kommer att arbeta tillsammans i ett Interdisciplinärt team av uroterapeut, barnmorskor, fysioterapeut, gynekologer och kirurger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, barnmorska eller fysioterapeut med uppdragsutbildning uroterapi. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet som uroterapeut och goda kunskaper kring vård av patienter med tarmbesvär.

Erfarenhet från arbete med patienter som har tarmbesvär eller utbildning inom akupunktur är meriterande.  

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och självständig i ditt arbete. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. I och med att vi fått det nationella uppdraget att ta hand om kvinnor med svåra förlossningsskador ser vi gärna att du är nytänkande och har förmågan att kunna omsätta idéer i praktiken.

Övrigt

Heltid, tillsvidare.
Start omgående eller enligt överenskommelse. 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 580 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i sektionerna: gynekologi och obstetrik.

Den gynekologiska sektionen består av en gynekologisk öppenvårdsmottagning, en gynekologisk akutmottagning och en vårdavdelning. Vi har en profilinriktning på benign gynekologisk kirurgi. På vår operationsavdelning utför vi både planerade och akuta ingrepp.

Den obstetriska sektionen omfattar antenatalvård, specialistmödravård, auroramottagning, förlossning, medicinsk eftervård och Hotell BB med återbesöksmottagning. Med drygt 6500 födslar per år är vi en av Sveriges största förlossningsenheter. Förutom stor klinisk verksamhet har vi ett betydande FoUu uppdrag med utbildning och klinisk forskningsverksamhet.

Verksamhetens gemensamma vision är att vi tillsammans ska skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Uroterapeut till Gynmottagningen, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB