halsojobb.se

UNILABS PATOLOGI SÖKER MEDICINSK SEKRETERARE

Företag Unilabs
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

UNILABS PATOLOGI SÖKER MEDICINSK SEKRETERARE

VAD

Vi söker nu efter en medicinsk sekreterare till vårt laboratorium för klinisk patologi och cytologi på Capio S:t Görans sjukhus i Stockholm. Vi utför tjänster inom klinisk patologi och cytologi, och våra medarbetare består av medicinska sekreterare, patologläkare, undersköterskor, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker och obduktionstekniker.

Som medicinsk sekreterare hos oss bygger arbetet på en god insikt om sin del i den totala processen och förståelse för vikten av samarbete, både inom gruppen och med andra yrkeskategorier. Arbetsuppgifterna är varierande och består huvudsakligen av administrativa sysslor såsom skrivning av diktat, posthantering, remissregistrering, telefonservice mm. Även andra arbetsuppgifter som t.ex. glasarkivering, glasscanning, framplockning av material till medicinska konferenser, forskning och utlåning av material ingår i tjänsten.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du som person har viljan och engagemanget till att lära dig nya saker. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och intresset av att vilja bidra till gruppen. Du har stor förståelse för kundens behov och ett intresse av att hela tiden förbättra kvaliteten på vårt arbete. Du jobbar strukturerat och kvalitetsmedvetet och har lätt att förstå och ta till dig nya arbetssätt.

Vi söker dig som:

Är utbildad medicinsk sekreterare eller motsvarandeBesitter goda kunskaper i det svenska språket och medicinsk terminologiHar goda kunskaper i medicinsk terminologi

Erfarenhet inom histopatologi/cytologi är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

VAR

På avdelningen för klinisk patologi/cytologi i Stockholm är vi ca 30 medarbetare fördelade på BMA, undersköterskor, läkare, cytodiagnostiker, medicinska sekreterare och obduktionstekniker. Närmst kommer du att utgöra ett team i vårt sekretariat med medicinska sekreterare och undersköterska. Du rapporterar till gruppchefen för avdelningen förutom i medicinska frågor, där du rapporterar till regionalt medicinskt ansvarig läkare. Vår laboratorieverksamhet i Unilabs erbjuder analyser och tjänster inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi och cytologi, transfusionsmedicin, nukleärmedicin och kliniska prövningar.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1 200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.unilabs.se 

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta Regionchef Helena Gille på Helena.Gille@unilabs, alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

UNILABS PATOLOGI SÖKER MEDICINSK SEKRETERARE

Unilabs