halsojobb.se

Unicare Vårdcentral söker Distriktssköterska/Sjuksköterska till Borlänge

Företag Unicare
Ort
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Unicare Vårdcentral söker Distriktssköterska/Sjuksköterska till Borlänge

Vårdcentral Unicare Läkarhuset i Borlänge

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1400 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Som distriktssköterska/sjuksköterska på vårdcentralen är ditt arbete varierat. Du arbetar bland annat med mottagningsarbete samt telefonrådgivning. Du kommer att arbeta såväl självständigt som, i team, med övriga personalkategorier på mottagningen. Vi söker dig med god samarbetsförmåga samt erfarenhet av primärvård.

Meriterande är också erfarenhet av arbete på vårdcentral. 

Vi erbjuder dig som medarbetare en trevlig arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans verkar för att ge en god patientvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper vi värdesätter är god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar, är strukturerad med god planeringsförmåga, ser människan bakom patienten samt tycker om att ha kul på jobbet.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Borlänge
Län    Dalarnas län
Land    Sverige
Referensnummer    2019/10
Kontakt    
Camilla Danielsson, 0243-583207
Publicerat    2020-10-15
Sista ansökningsdag    2020-11-29

Dela detta jobb

Unicare Vårdcentral söker Distriktssköterska/Sjuksköterska till Borlänge

Unicare