halsojobb.se

Unicare söker Distriktsläkare

Företag Unicare
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Unicare söker Distriktsläkare

Unicare Apladalen Vård AB

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1400 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Är du intresserad av att arbeta på en privat vårdcentral med möjlighet att påverka och utveckla primärvården?

 

Unicare Apladalens vårdcentral växer och ser en positiv utveckling. Vi vill bidra till att skapa en livskraftig primärvård, som kan möta nutidens och framtidens behov. Därför söker vi dig distriktsläkare, som delar vår framtidstro och vill bidra i utvecklingen.

Vårdcentralen Unicare Apladalens vård ligger i Värnamo centrum. Vi arbetar med att möta patienterna på många olika sätt, där det ges möjlighet till personliga möten, men även chatt och videomöten om så önskas. Varje dag har vi teambaserade bedömningar av patienternas behov och vårdnivå. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att förbättra vården och vår arbetsmiljön.

Distriktsläkarmottagningen är en viktigt och central del inom vårdcentralen. Mottagningen erbjuder personliga möten, planerade, eller akuta. I arbetet ingår även hembesök hos patienter och samverkan med den kommunala hälso- och sjukvården. En del i tjänsten är handledning av studenter och utbildningsläkare. På vårdcentralen finns ett tätt samarbete inom vårt multimodala team, som består av rehabkoordinator, samtalsterapeut, distriktsläkare, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi har även beredskap och jourtjänstgöring på närakuten.

Vårdcentralen söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och har erfarenhet inom primärvården. Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling och tycker att det är naturligt att använda digital teknik. I din yrkesroll är du lugn och konsekvent i din kontakt med patienter. Du har god teamkänsla, förmågan och viljan att ta egna initiativ. Vi ser att du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder Dig ett utmanande arbete med stor variationer och många möjligheter. Här hittar du en positiv arbetsmiljö, trevliga kollegor och möjligheten att utvecklas och växa i din yrkesroll. Vi har individuell kompetensutveckling, men även ett gott samarbete med regionen gällande olika utbildningar, Välkommen med din ansökan.

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-01-01
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Värnamo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2020/24
Kontakt
  • Carina Sandberg, 076-3240037
Publicerat 2020-09-29
Sista ansökningsdag 2020-10-29

Dela detta jobb

Unicare söker Distriktsläkare

Unicare