halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterskor till Sturefors hemtjänst

Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Undersköterskor till Sturefors hemtjänst

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång och väletablerad erfarenhet av äldreomsorg.

Nu söker vi på Sturefors hemtjänst nya kollegor till tre vikariat som vill bli en del av vårt härliga gäng. Tjänsterna är på 100% och din arbetstid kommer vara förlagd till dag, kväll och helg. I Sturefors hemtjänst utgår vi från våra lokaler på Sturefors servicehus, cirka 1 mil söder om Linköping, och vi bedriver hemtjänst i Sturefors med omnejd.

Arbetsbeskrivning

I Sturefors hemtjänst arbetar du oftast själv hemma hos kunden, vilket skapar en nära relation och trevliga möten. I arbetet färdas vi med cykel och bil mellan våra kunder. 

Arbetet som undersköterska inom Leanlink Äldreomsorg innebär att tillgodose kundernas individuella behov av omsorg. Omvårdnadsarbetet innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, olika serviceinsatser samt medicinska arbetsuppgifter. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt, att se till det friska och locka fram personens egna förmågor.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal samt upprättar och reviderar genomförandeplaner och dokumenterar i systemet Treserva. Du har kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen.

Vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet och med hjälp av dem öppnar vi dörrar, registrerar besök och i framtiden kommer vi att dokumentera via dessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg. Du har också kunskap om salutogent förhållningssätt, och har du medicindelegering ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbetssättet IBIC och erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

För att kunna jobba inom hemtjänsten är det krav på att du har B-körkort, för att du ska kunna ta dig runt till våra kunder. 

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2023-04-30

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 9706

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Undersköterskor till Sturefors hemtjänst

Linköpings kommun