halsojobb.se

Logga

Undersköterskor till resursen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Undersköterskor till resursen

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra Vingåkers centralort. Här samlas all kompetens under ett och samma tak vilket innebär snabba beslutsvägar, närhet till kollegor, chef och goda förutsättningar för att ge kvalificerad vård till våra brukare och medborgare. Vingåkers äldreomsorg består av hemtjänst, särskilt boende och HSL-team. Vårt särskilda boende är uppdelad på 5 demensavdelningar, 5 somatiska och 1 korttidsavdelning.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi undersköterskor till resursen på Säbo. Som undersköterska kommer du arbeta nära våra brukare och patienter. Du kommer fungera som ett stöd i deras omsorg och stötta och hjälpa dem i deras vardag. Du kommer arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt och bli en del av ett arbetsteam tillsammans med kollegor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut och närmsta chef.

Att arbeta i resursen innebär att du i grunden tillhör en specifik avdelning men att du vid behov arbetar på andra avdelningar under ditt arbetspass. Om det vid ditt arbetspass inte uppstår behov på andra avdelningar kommer du arbeta på din hemmahörande avdelning. Där finns även din närmaste chef. Att arbeta i resursen är ombytligt och roligt. Du kommer få möjlighet att möta flera av våra brukare och arbeta med flertalet kollegor inom organisationen och få en bred erfarenhet. I arbetet ingår daglig dokumentation enligt gällande lagstiftning.

Vingåkers kommun erbjuder dig önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att du blir anställd på 100 % men får önska hur mycket du vill arbeta. Om du i ett senare tillfälle vill övergå till att arbeta heltid har du rätt till det. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska och har du tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är det meriterande. Som person har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt, är hjälpsam och kreativ i ditt arbete. Du är positiv till utveckling och vill bidra till att verksamheten utvecklas utifrån uppsatta mål.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Utbildning som undersköterska
Tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom kommunal äldreomsorg är meriterande men inget krav.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Undersköterskor till resursen

Vingåkers kommun