halsojobb.se

Om oss


Vi vill välkomna dig till Källan!


Källan är ett demensboende som ligger i samma byggnad som vård och omsorgsboendet Birgittagården.
Källan har 40 st boende. Källan ingår i verksamhetsområdet Vård och omsorgsboenden, med 10 övriga boenden vilka är belägna i hela kommunen. Totalt har vi ca 400 kunder. Vi är drygt 500 medarbetare och 200 vikarier. I området ingår även paramedicinare och sjuksköterskor.


Vi arbetar med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad i fokus, vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. Vi arbetar i team och har ett utvecklat kontaktmannaskap.Vår målsättning är att skapa boenden som vi själva skulle välja att bo på.


Inom äldrevården drivs flera olika projekt för att förbättra verksamheten både för dig som anställd och för våra boende. Gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. På Källan värnar vi om vår goda kamratanda, vår trevliga stämning och arbetsmiljö och ser fram emot nya kollegor


Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  


Du når oss enkelt med direktbuss från Stockholm.  


Om tjänsten


Som undersköterska är du en viktig spelare i teamet. Du får möjlighet att utvecklas med innovativa lösningar, evidensbaserade metoder och kontinuerliga utbildningar samt handledning för att skapa en plattform för dig att arbeta högkvalitativt utifrån. Vi inför även kompetensstege för undersköterskor under året - för oss är din kompetensutveckling viktig! Dokumentation och signering sker digitalt.  Vi arbetar utifrån ett att våra boende ska få stöd för att tillvarata sina egna resurser.


Du kommer i huvudsak arbeta med god omvårdnad, service och social samvaro och därtill hörande dokumentation och planering.
Vi söker 2 stycken 75% tjänster
Arbetstid enligt schema.


Om dig


Vi söker dig med undersköterskeutbildning och som ser individens behov, är öppen och lyhörd. Du tar ansvar för ditt arbete och bidrar till att verksamheten och arbetsgruppen fungerar och utvecklas.


Tjänsten kräver även datorvana då dokumentation och signering sker digitalt. Du har intresse av att arbeta med dementa personer och göra skillnad i deras vardag.Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande.


Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.  


Urval och intervjuer sker löpande.

Undersköterskor till Källan, en demensenhet i Rimbo

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb