halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterskor till Järdalavägens vårdboende

Ort
Utgår

2022-10-04

Ansök nu

Undersköterskor till Järdalavägens vårdboende

Om arbetsplatsen    

Vi söker nu två undersköterskor för tillsvidareanställning till Järdalavägens vårdboende. Boendet, som är beläget i stadsdelen Ekholmen, har 31 platser med inriktning demens och somatik. Här blir du en del av ett arbetslag som för närvarande består av 35 medarbetare.

Du kan själv önska sysselsättningsgrad för tjänsterna, vilket innebär att du välja om du vill arbeta hel- eller deltid. Arbetstiden för den ena tjänsten är förlagd på dag, kväll och helg. Den andra tjänsten har kväll och natt som arbetstid. 

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som undersköterska ingår omvårdnadsuppgifter vilket innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor samt medicinska insatser. På Järdalavägens vårdboende arbetar vi även mycket med att skapa social samvaro och vi deltar i olika aktiviteter exempelvis sång, matlagning och trädgårdsarbete. Klicka här för att kolla in vårt Instagramkonto för att se mer av hur dagarna ser ut hos oss. 

Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. 

I tjänsten kommer du få möjlighet till utveckling i din roll då du kommer att bli tilldelad ett kontaktmannaskap för ett antal individer. Detta innebär att du deltar vid välkomstsamtal där du tillsammans med kunden planerar stödinsatser. Du ansvarar för kundens genomförandeplan och dokumenterar i systemet Treserva. I rollen ingår det även att ha en nära kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, samt erfarenhet av arbete eller praktik inom området. Du har också kunskap om demens och salutogent förhållningssätt, och även kännedom om lågaffektivt bemötande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbetssättet IBIC. 

Eftersom vi på Järdalavägen arbetar mycket med aktiviteter är det ett krav att du har erfarenhet av att genomföra dessa, och gärna har ett intresse för trädgårdsarbete. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem. För tjänsterna är det krav på B-körkort för manuell växellåda. 

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100% eller önskad sysselsättningsgrad

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 10111

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Undersköterskor till Järdalavägens vårdboende

Linköpings kommun