halsojobb.se

Undersköterskor till centrums hemtjänstgrupp

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-09

Ansök nu

Undersköterskor till centrums hemtjänstgrupp

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som undersköterska innebär att du utför beviljade insatser för verksamhetens kunder. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, inköp, städning och tvätt. Du skapar en god vardag för de boende genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål. Vi arbetar självklart med kunden i fokus!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet av att ha arbetet inom äldreomsorgen. Du har en god datorvana, Intresse av teknik och välfärdsteknologi och har kunskaper i system som till exempel Heroma och intraphone, ange gärna i din ansökan vilka system du har kunskaper i. Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, personal och samarbetspartners. Du arbetar självständigt med struktur och har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Vi värdesätter också att du är en trygg person, med hög social kompetens, med ett gott bemötande till alla samt att arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde - snarast eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-05-05
Ansök senast
2020-06-09

Upplysningar

  • Magdalena Johansson
    Enhetschef
    Telefon: 070-2612356
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C38305 - 2020

Dela detta jobb

Undersköterskor till centrums hemtjänstgrupp

Halmstads kommun