halsojobb.se

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.

Socialförvaltningen har en Bemanningsenhet som tillsätter kortare vakanser. Vi arbetat både inom äldreomsorgen, handikappomsorgen och psykiatrin. Man har hela kommunen som arbetsfält men ändå indelad i geografiska områden.

Vi söker erfarna undersköterskor till vår bemanningspool gärna med erfarenhet av hemtjänst. Eftersom det ibland finns många vakanser kan tjänsten vid behov övergå till tillsvidaretjänst inom andra enheter i Varbergs Omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta inom någon av följande olika verksamheter:
- inom äldreomsorg i hemtjänst eller särskilt boende.
- med funktionshindrade i boende eller eget hem.
- inom psykiatrin i psykiatriboende.
- inom boendestöd i eget hem.
- som personlig assistent i eget hem.

Omvårdnadsarbete samt delegerade medicinska arbetsuppgifter. Arbetet med kommunens datasystem är en del av arbetet.
Vi arbetar med Time Care scheman samt Time Pool som bokningssystem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska tycka om att stå inför nya utmaningar och ha förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten.
Du ska ha god datavana.
Körkort krävs.

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Logga

Undersköterskor pool

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Dela detta jobb