halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vi på äldreboendet Rönningegården i Mörbylånga söker fyra nya medarbetare då vi har medarbetare som är föräldralediga. Rönningegården är ett boende med lägenheter för omvårdnad och demensomsorg, här finns också korttid- och växelplatser. Här flödar kreativiteten, samtidigt som socialt innehåll och meningsfullhet är centrala ledord i det dagliga arbetet. Som undersköterska hos oss bidrar du till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, personcentrerat och professionellt bemötande. Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer att erbjudas utbildning Stjärnmärkt. Vi arbetar utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av nyfikenhet, kreativitet och initiativförmåga! information om Stjärnmärkt hittar du på www.svedem.se.

Fokus ligger på personcentrerad omsorg och individuella behov. Hoppas du vill bli vår nya kollega! Rekrytering kan komma att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår att upprätta individuella genomförandeplaner och social dokumentation. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert. Som undersköterska i Mörbylånga kommun arbetar du med att skapa livskvalitet, detta genom personcentrerad omvårdnad och ett hälsofrämjande förhållningssätt. Arbetet utgår från de genomförandeplaner som är upprättade i samråd med de boende. I arbetet ingår att kunna utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter, vissa serviceuppgifter som till exempel tvätt och städ samt att medverka vid aktiviteter tillsammans med de boende, både individuella och i grupp. I din roll ingår kontaktpersonansvar och som undersköterska i kommunen arbetar du tillsammans med dina kollegor med ett gemensamt ansvar för omvårdnadsarbetet.

Du kommer arbeta schemalagd tid såsom dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har grundläggande datorvana och har vana att dokumentera. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med demens, undersköterskeutbildning samt erfarenhet av demensomsorg.

Vi söker dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska vara serviceinriktad och lyhörd för omsorgstagarens behov. Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund påverkar en själv och andra på olika sätt. Du har en god samarbetsförmåga och har empati i mötet med andra människor. Du delar gärna med dig av egna kunskaper, erfarenheter och är öppen för att lära dig av andra. Som person arbetar du bra tillsammans med andra, är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du ser möjligheter i förändringar, tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att kunna komma ifråga för en anställning ska godkänt utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Det är blankett 442.9 (LSS- Belastningsregistret) som ska beställas, det gör du på polisens hemsida.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Snarast eller enligt överenskommelse.

Referensnummer: C84876

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

logga

Undersköterskor inriktning demens Särskilt boende Rönningegården

Ort
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb