halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Undersköterskor Degerhamn – lägre heltidsmått, 31,66 timmars arbetsvecka med heltidslön!

Ort
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

Undersköterskor Degerhamn – lägre heltidsmått, 31,66 timmars arbetsvecka med heltidslön!

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle.

Vi i Mörbylånga kommun är stolta att från den 1 september kunna erbjuda våra medarbetare i Degerhamns hemtjänst en 31,66 timmars arbetsvecka med heltidslön. Det gör vi för att värna om Södra Ölands glesbygd och dess unika läge samt bidra till en ökad balans mellan arbete och fritid. Vi vill attrahera fler medarbetare att arbeta hos oss, både dig som bor i närområdet men även dig med lite längre resväg som får mer tid till just det som ger dig livskvalitet.

Hemtjänsten Degerhamn har sin grupplokal i Södra Möckleby och utgår därifrån. Hemtjänstområdet sträcker sig från Ottenby i söder till Hulterstad i norr. Vi är ett trevligt och glatt gäng som erbjuder god arbetsgemenskap och vill att du ska bli en i vårt team. Är du ny i din roll som undersköterska eller har du flera år inom branschen och är nyfiken på jobbet som undersköterska hos oss? Nu söker vi i hemtjänst Degerhamn 5 - 6 nya kollegor.

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska i hemtjänsten består av att ge vård och omsorg utifrån varje vårdtagares individuella behov. I dina uppgifter ingår omvårdnad, hjälp i hemmet med allt ifrån matlagning till tvätt och städ. Att arbeta i hemtjänsten innebär ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du är spindeln i nätet och gör tillsammans med dina kollegor stor skillnad för dem vi finns till för. Det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera med dina kollegor för att ge bästa omsorgen till våra vårdtagare. Att göra dagarna meningsfulla för våra vårdtagare och ge de dem trygghet är en förutsättning och det är viktigt att du är intresserad och vill bidra till detta.

I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande dokumentera i dokumentationssystemet Procapita, utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterskan samt att åka på trygghetslarm. Vi jobbar med kontaktmannaskap vilket innebär att man som medarbetare har ett utökat ansvar kring sina specifika vårdtagare. Där blir du en viktig person för att den vi finns till för ska få den rätta hjälpen, kunna känna sig trygg och säker i sin vardag.

Du kommer att arbeta i en utvecklande arbetsmiljö med kollegor som brinner för sitt arbete där vi ser teamsamverkan som en framgångsfaktor. Att ha kul på jobbet är viktigt för oss och vi hoppas du kan bidra med ännu mera glädje och engagemang i våra verksamheter. Tjänsten innebär arbete på dagtid och kvällstid samt helg enligt schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och/eller har annan likvärdig utbildning och som brinner för att ge en god omvårdnad och service med utgångspunkt från vårdtagarens individuella behov och önskemål. För den här tjänsten behöver du också ha B-körkort.

Tjänsten som undersköterska kräver att du kan planera ditt arbete för att tillgodose brukarnas behov. Du behöver vara flexibel och kunna ställa om vid förändringar i verksamheten. Som person är du stabil och trygg i din själv, lyhörd och har god förmåga att samarbeta med brukare, anhöriga och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att kunna komma ifråga för en anställning ska godkänt utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Det är blankett 442.9 (LSS- Belastningsregistret) som ska beställas, det gör du på polisens hemsida.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse.

Referensnummer: C87632

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor Degerhamn – lägre heltidsmått, 31,66 timmars arbetsvecka med heltidslön!

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg