halsojobb.se

Logga

Undersköterska/Vårdpersonal

Ort
Utgår

2020-02-24

Ansök nu

Undersköterska/Vårdpersonal

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018.

Beskrivning
Hällestad Hemtjänst är en arbetsplats där kvalitet och trivsel är högt prioriterat.

Vi är en härlig arbetsgrupp som har hög kompetens och vi månar mycket om våra kunder. Kunderna bor i ett stort område i kommunens västra del såsom Igelfors/Regna, Grytgöl/Ljusfallshammar, Sonstorp & Hällestad/Borggård. Detta innebär att det blir en hel del bilkörning både dagtid och kvällstid.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska/vårdpersonal hos oss kommer du hjälpa våra kunder i deras hem utifrån biståndsbedömda insatser vilket innefattar personlig omvårdnad/Hygien, inköp, social samvaro, ledsagning och medicingivning mm.

Kvalifikationer
Flexibilitet, god samarbetsförmåga och professionellt bemötande är viktiga egenskaper. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig lämplighet. Du behöver också tycka om att ha omväxlande arbetsuppgifter.

Villkor
 Arbetstiden är förlagd enligt schema dag, kväll och helg.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Undersköterska/Vårdpersonal

Finspångs kommun