halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till ortopedavdelningen

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Undersköterska till ortopedavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vi ska öppna fler vårdplatser och behöver bli fler!

Vill du vara med och arbeta tätt i ett team med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och apotekare på ortopedavdelningen?
Vi håller på att starta upp ett tvärprofessionellt arbetssätt där vi tillsammans i team arbetar med patienten i fokus så att varje enskild individ skall få rätt vård och i rätt nivå.
Under mars och april 2022 startar ortopedavdelningen upp ett mer behovsstyrt arbetssätt med daglig styrning. Vi strävar efter att ha en ökad läkarnärvaro, en mer effektiv vård där vårdtyngden och patienternas individuella mående och tillstånd ligger till grund för den dagliga styrningen.
Utbildningsinsatser kommer vara en kontinuerlig del av avdelningsarbetet vilket leder till en ökad trygghet och kompetensutveckling hos personalen.

Östersunds sjukhus är det enda sjukhuset i Region Jämtland Härjedalen och ortopedavdelningen tar emot och vårdar patienter med skador/sjukdomar i rörelseapparaten (skelett, leder och muskulatur). Det innefattar både akut och elektiv (planerad) vård och behandling. Som ensam ortopedavdelning i regionen ställer det höga krav på oss vad gäller kompetens och resurser. Vi arbetar tillsammans för att utveckla regionens hälso- och sjukvård. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i en region som erbjuder både aktivitet och avkoppling med närhet till natur och fjäll. Funderar du på att ta steget att flytta hit kan vi hjälpa dig med bostad.

Arbetsbeskrivning

Ortopedavdelningen består idag av fyra team, tre akuta vårdteam och ett geriatriskt team. Alla teamen är tvärprofessionella med fokus på att tillgodose den bästa möjliga vård för våra medborgare men är uppbyggda på olika sätt. På våra 3 akuta team tar vi emot patienter med akuta skador/tillstånd. På det geriatriska teamet vårdas äldre, multisjuka patienter och där har vi en högre bemanning per patient.
Utöver våra tvärprofessionella team har vi även stödfunktioner i form av en apotekare, ledningssjuksköterska, vårdplaneringssköterska och vårdnära service. Vi har även en bemanningsassistens som i nära kontakt med EC arbetar för att avdelningen skall ha den bemanning som krävs utifrån vårdintensitet.
Mycket av vår vård består av pre- och postoperativ vård, smärtbehandling samt mobilisering.
Nu söker vi dig som inte är rädd för att tänka nytt och som gillar ett strukturerat akut omhändertagande med målet att ge våra patienter bästa möjliga vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill lära dig mer om ortopedi oavsett tidigare erfarenheter, inte är rädd för att tänka nytt och som gillar ett strukturerat akut omhändertagande med målet att ge bästa möjliga vård med patienten i fokus. Du bör ha ett intresse för ortopedisk vård och en nyfikenhet att utvecklas och att utveckla.
För att trivas hos oss behöver du vara engagerad, stresstålig och kunna hantera akuta situationer.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lorena Holst
Enhetschef
Telefon: 073-334 66 32
Email: lorena.holst@regionjh.se
Namn: Stephanie Murtagh
Enhetschef
Telefon: +4663154437
Email: stephanie.murtagh@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Rebecca Fornander
Undersköterska
Telefon: 063-14 75 00 (vxl)
Email: rebecca.fornander@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: A1147213
Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Dela detta jobb

Undersköterska till ortopedavdelningen

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård