halsojobb.se

Undersköterska till Mörbylånga hemtjänst

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vill du vara med och bidra i samhället genom att arbeta som en av våra uppskattade undersköterskor inom Hemtjänsten? Just nu söker vi 2 ny medarbetare som har sin bas i Mörbylånga hemtjänst.

Arbetsuppgifter

Hemtjänsten i Mörbylånga kommun tillhandahåller hemtjänstinsatser utifrån individens behov. Detta är vårt grunduppdrag som ditt arbete utgår från. Brukaren i ordinärt boende skall känna trygghet och att kunna bibehålla sin livskvalité. Hemtjänsten är till för alla där det finns ett biståndsbedömt behov enligt SOL och / eller HSL.

Hemtjänsten utför personlig omvårdnad och insatser av servicekaraktär. Du jobbar även med kontaktmannaskap vilket innebär att du som medarbetare har ett utökat ansvar kring dina specifika brukare. Tillsammans med brukarna upprättar du också genomförandeplaner för de du är kontaktman för. Kontakt med brukare, dess anhöriga och gode män är en naturlig del av ditt arbete.

Arbetet innebär stort eget ansvar där du förväntas kunna agera, ta ansvar och fatta lämpliga beslut utifrån brukarens hälsa och välmående på plats i dennes hem.

Det förväntas av dig som medarbetare och kollega ett bra samarbete där du är en viktig del av den goda arbetsmiljön och stämningen på jobbet. Ständig utveckling och förbättring av arbetssätt är en självklar del av arbetet som du förväntas bidra till.

Mörbylånga hemtjänst har ett arbetsområde som sträcker sig från Stora Frö, Resmo, Mörbylånga till Bjärby Söder om Kastlösa. Vi arbetar för att nå en så bra kontinuitet som möjligt för både brukare och personal genom att hemtjänstgruppen är indelad i 3 delgrupper.

Det är ett krav att vara flexibel på att kunna arbeta i andra verksamheter då vi samplanerar med Degerhamn hemtjänst genom heltidsresan. Detta innebär att alla anställda får en heltid, personalen väljer 1gång per år vilken storlek av tjänst som är angeläget att arbeta. Det är personalbehov och personaltillgångar som styr samplaneringen.

I hemtjänsten är arbetstiderna fördelade dag/kväll samt helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete inom vård och om-sorg eller annan medicinsk erfarenhet är meriterande.

Som person är du lyhörd, positiv, trygg, serviceinriktad och pålitlig. I din roll ingår att vara lösningsfokuserad och i hem-tjänsten sker även en ständig utveckling av våra tjänster och digitala hjälpmedel som du förväntas bidra och delta i.
Körkort är ett krav och i tjänsten kör du kommunens bil.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi i den här rekryteringen har löpande urval till intervju!

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Mörbylånga hemtjänst

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg