halsojobb.se

Undersköterska till LSS-boende i framkant

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Undersköterska till LSS-boende i framkant

Vill du arbeta på ett LSS-boende som ger mycket omvårdnad och har mycket hälso- och sjukvårdsinsatser, då är detta ett arbeta för dig! På Björkbacken arbetar vi i team kring den boende och arbetar aktivt med hälsa, fritid och gemenskap.
Om oss
Björkbacken LSS-boende är ett HSL-inriktat boende, där den boende står i centrum med omvårdnad och omsorg specialanpassad till den boendes behov. Du kommer att arbeta i team med barnskötare/omsorgsassistenter, undersköterskor, sjuksköterska och rondande läkare. Björkbacken ligger i centrala Norrtälje och har sex boendeplatser. Vi söker nu två undersköterskor.
Vårt verksamhetsområde Funktionsstöd och Service, vänder sig till personer med olika funktionsnedsättningar – fysiskt, psykiskt och intellektuellt. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Inom verksamhetsområdet finns vuxenboenden, boenden för barn, korttidsboenden, kolloverksamhet, fritidsverksamheter och daglig verksamhet. Vi har kombinationstjänster som innebär att man kan få arbeta inom flera delområden.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att arbeta på ett LSS-boende med mycket hälso- och sjukvårdsinsatser där din undersköterskekompetens är viktig och betydelsefull.Samtidigt som ditt engagemang för målgruppen och funktionsvariationer är av största betydelse. Vi fokuserar på att ge de boende en meningsfull fritid och möjligheter i vardagen till både stimulans, utmaningar och utveckling i kombination med god omvårdnad och omsorg. Denna tjänst kräver att du är noggrann, social, lyhörd, engagerad och en person som gillar att arbeta i team.
Om dig
Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från LSS men även andra vård- och omsorgsarbeten kan vara meriterande.
Du ska ha god förmåga att samarbete med övriga i teamet samt anhöriga och gode män.
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Undersköterska till LSS-boende i framkant

Tiohundra AB