halsojobb.se

Om arbetsplatsen

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare. Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Krusbärets äldreboende Vi är ett konceptboende med med tema ”Orientaliskt välbefinnande” med inriktning mot vård- och omsorg (somatisk omvårdnad). Boendet har 40 lägenheter fördelande på 4 avdelningar. Varje lägenhet är 35 kvm och har egen uteplats eller balkong. Kunderna som bor på Krusbäret blir erbjudna orientaliskt inspirerade aktiviteter där man jobbar med alla våra sinnen genom smak, lukt, syn, känsel och hörsel. Det skapar ro, ökar välbefinnandet, förbättrar balansen och styrkan för att underlätta i vardagens olika situationer. Krusbäret är ett lugnt och behagligt boende med en hemlik miljö. Aktiviteter Boendet erbjuder bland annat motion, yoga, taktil massage, avslappning och olika SPA-behandlingar så som hår, nagelvård och fotbad. Boendet erbjuder även vanligt förekommande aktiviteter utifrån kundens egen förmåga och önskemål.

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbete där vi skapar en god vardag för de boende genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, städning, tvätt och i förekommande fall inköp. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring kunden samt ha kontakt med anhöriga och andra professioner i arbetet kring kunden. Du förväntas att arbeta självständigt utifrån genomförandeplanen och i enlighet med våra värdegrundsord - Tillit - Ödmjukhet - Respekt. På hemvårdsförvaltningen arbetar 1700 undersköterskor och vårdbiträden. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov. Som anställd på hemvårdsförvaltningen och Halmstads kommun får du en grundplacering på en enhet. I anställningen ingår det att du med ett öppet sinne ska kunna arbeta på andra enheter om verksamheten kräver det.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och inom demens och somatisk avdelning ses som meriterande. Som person är du tillmötesgående, flexibel och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, kollegor och andra professioner i arbetet kring kunden. Du ska ha en förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift och kan tydligt kommunicera med våra äldre för att tillgodose deras behov utifrån både genomförandeplan och uppkomna situationer. Vi värdesätter också att du är en trygg person med ett gott bemötande till alla samt att arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Vi ser också gärna att du har god datorvana, vana att hantera en mobiltelefon och lätt för att kunna hantera våra digitala verktyg och system. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
enligt överenskommelse
Publicerad
2020-10-12
Ansök senast
2020-10-26

Upplysningar

  • Drita Shabani
    Enhetschef
    Telefon: 0708-325815
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C42721 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!

Undersköterska till Krusbärets äldreboende

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-26

Ansök nu

Dela detta jobb