halsojobb.se

Undersköterska till Hagunda hemvård, Uppsala

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Undersköterska till Hagunda hemvård, Uppsala

Förenade Care, Hagunda hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala Kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen.

Vi utgår från Vänge som ligger ca 1 mil väster om Uppsala, med goda kommunikationsmöjligheter till Uppsala och Heby.

Hos oss arbetar engagerad och noggrann personal med olika kompetens. Vårt team består av undersköterska, vårdbiträde, planerare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, enhetschef och verksamhetschef. 

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet – Service.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål, i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Som kontaktperson jobbar du med att utforma genomförandeplaner utefter biståndsbeslut och ett personcentrerat förhållningssätt. Du kommer att delta i möten som en del av ett team kring kund och på schemalagda arbetsplatsträffar. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra personlig hygien, påklädning, lättare matlagning, städ samt promenader och annan social samvaro. Du kommer även utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal.

Du får en dagsplanering att följa, och tar dig till kunderna med hjälp av företagets bil. Arbetet innebär också dokumentation i vårt journalsystem. 

Vi söker dig som är Undersköterska/vårdbiträde och eller har erfarenhet inom vård och omsorg. Du tycker om att arbeta med människor och är serviceinriktad. Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor. 

Krav

För att kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem behöver du behärska svenska i tal och skrift samt ha viss datorvana. 

Körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning, provanställning i 6 månader tillämpas. Schemalagd arbetstid 75% dag/kväll och vardag/helg.

Lön

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns 

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Enhetschef Agneta Persén
agnetap.uppsala@forenadecare.com
Tel: 018-727 81 50

Adress

Hagunda hemvård
Konsulentvägen 1
740 20 Vänge
Uppsala kommun    

Dela detta jobb

Undersköterska till Hagunda hemvård, Uppsala

Förenade Care AB