halsojobb.se

Ekeby hemvård

Är du intresserad av ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att göra skillnad? Vill du arbeta självständigt men också tillsammans, som en viktig del av en grupp?
Välkommen till Ekeby hemvård!

Ekeby hemvård har kontoret i Flogsta och arbetar i närliggande stadsdelar. Verksamheten är uppdelad i två geografiska grupper och använder främst cykel eller elcykel för att ta sig till brukarna, men några bor på lite längre avstånd dit man tar sig med bil.

Vi har bemannat mellan 07.00-22.00 alla dagar i veckan och arbetar efter ett rullande schema med tjänstgöring varannan helg. Möjlighet till arbete enbart kvällstid finns.

Ditt uppdrag
Ditt uppdrag är att ge service och omvårdnad, utifrån beslut från biståndshandläggare, i personens egna hem. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att hjälpa till med hushållssysslor, mat, hygien och andra personliga behov. Du har brukaren i centrum och ger en god omvårdnad och service utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Du utför både service- och omvårdnadsinsatser samt delegerade HSL-uppgifter med hög kvalitet. Ett gott bemötande är en självklarhet. Vi arbetar i team med undersköterskor/vårdbiträden, sjuksköterska, sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut och planerare.

Din bakgrund
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Vi ser gärna att du har relevant vidareutbildning. Har du erfarenhet av arbete inom hemvården, äldreomsorgen eller annan vård och omsorg ses det som meriterande. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt att du har datorvana och är bekväm med att cykla. Det är även meriterande om du har B-körkort.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Eva Högberg, verksamhetschef, 018-727 64 38
Daniel Angesjö, biträdande verksamhetschef, 018-727 55 50
Margareta Viklund Ugurlu, samordnare, 018-727 64 20

Facklig företrädare:
Kommunal, 010 442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Undersköterska till Ekeby hemvård

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb