halsojobb.se

Logga

Undersköterska till demensavdeldningen Heden

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-21

Ansök nu

Undersköterska till demensavdeldningen Heden

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra Vingåkers centralort. Här samlas all kompetens under ett och samma tak vilket innebär snabba beslutsvägar, närhet till kollegor, chef och goda förutsättningar för att ge kvalificerad vård till våra brukare och medborgare. Vingåkers äldreomsorg består av hemtjänst, särskilt boende och HSL-team. Vårt särskilda boende är uppdelad på 5 demensavdelningar, 5 somatiska och 1 korttidsavdelning.

ARBETSUPPGIFTER
Vingåkers kommun söker nu en undersköterska till vår demensavdelning Heden. Som undersköterska på Heden innebär det att du arbetar med kvalificerad vård, daglig omsorg och bidrar till en bättre vardag för våra brukare med demenssjukdom. Som undersköterska hos oss kommer du arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt. Det innebär att du arbetar utifrån brukarnas individuella behov och önskemål.

På Heden kommer du tillhöra ett arbetsteam med undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och närmaste chef. I arbetet ingår daglig dokumentation enligt gällande lagstiftning.

Vi erbjuder även önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att du blir anställd på 100 % men får önska hur mycket du vill arbeta. Om du i ett senare tillfälle vill övergå till att arbeta heltid har du rätt till det. Läs mer våra personalförmåner under länken Personalförmåner i Vingåkers kommun.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska och har sedan tidigare erfarenhet av arbete med demenssjuka äldre. Som person har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt, är hjälpsam och kreativ i ditt arbete. Du är positiv till utveckling och vill bidra till att verksamheten utvecklas utifrån uppsatta mål.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Undersköterska till demensavdeldningen Heden

Vingåkers kommun