halsojobb.se

Om oss
Vi vill välkomna dig till oss på äldreboendet Blidösundsgården i Norrtälje skärgård.
Vår målsättning är att skapa boenden som vi själva skulle välja att bo på. Vi arbetar med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad i fokus, vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. Vi arbetar i team och har ett utvecklat kontaktmannaskap.  
Inom äldrevården drivs flera olika projekt för att förbättra verksamheten både för dig som anställd och för våra boende. Gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. På Blidösundsgården värnar vi om vår goda kamratanda, vår trevliga stämning och arbetsmiljö och ser fram emot nya kollegor! 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.   
Om tjänsten
Som undersköterska är du en viktig spelare i teamet. Vi får höra av sjuksköterskor att vi undersköterskor har hög kompetens och att de känner sig trygga med oss. Du får möjlighet att utvecklas med innovativa lösningar, evidensbaserade metoder och kontinuerliga utbildningar samt handledning för att skapa en plattform för dig att arbeta högkvalitativt utifrån. Dokumentation och signering sker digitalt. Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetspass och arbetstider genom påverkningsbara scheman. Vi inför även kompetensstege för undersköterskor under året  - för oss är din kompetensutveckling viktig!   
Vi söker:
- 2 Undersköterskor Natt med veckoarbetstidsmått 36,33 och sysselsättningsgrad 75%
- 2 Undersköterskor dag/kväll/helg sysselsättningsgrad 70%
Om intervju blir aktuell så kontaktas du på förhand. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.  
Om dig
Utbildning som undersköterska är ett krav. Du ska vara flexibel, kunna hantera stressade situationer, ta ansvar och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till ditt arbete. Delegering av medicin ingår också som en del i arbetet samt andra förekommande delegeringar från sjuksköterska exempelvis såromläggningar och provtagning.
Tjänsten kräver även datorvana då dokumentation och signering sker digitalt. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Undersköterska till Blidösundsgården i vackra Roslagens skärgård

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb