halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.Välkommen till ortopeden! Här hittar du ett trevligt gäng som tycker att det är roligt att gå till jobbet. På avdelningen finns 15 patientrum och här samarbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi tar emot både planerad och akut ortopedi.Vi söker nu två undersköterskor med intresse och kunskap av ortopedi.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss utför du sedvanligt undersköterskearbete. Du förbereder patienten inför operation, genomför provtagningar, omläggningar, rehabilitering, förbättringsarbeten och annat utvecklingsarbete.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är utbildad undersköterska med som lägst sex månaders erfarenhet av arbete inom ortopedi. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, ett stort engagemang och att du verkar för ett öppet arbetsklimat. Du har en god servicekänsla, ett genuint intresse för människor och sätter patienten i fokus.
Hos oss är det alltid full fart så det är bra om du gillar att ha många bollar i luften.

Du behärskar svenska i både tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Undersköterska ortopedi

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Dela detta jobb