halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Det finns särskilda boenden för äldre på tio orter på Gotland. Vi som arbetar här har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser. Undersköterskor, boendeassistenter och sjuksköterska arbetar i team med stöd av arbetsterapeut och fysioterapeut för att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv.

Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund förtroende, omtanke och delaktighet.

Åvallegården är ett särskilt boende med heldygnsomsorg, som ligger i Klintehamn. Boendet har 23 lägenheter och en korttidsplats, fördelat på fyra avdelningar. I arbetsgruppen är vi 28-30 medarbetare som hjälps åt i uppdraget att bistå våra äldre.

Nu söker vi en ny medarbetare för arbete som undersköterska.

Arbetsuppgifter

Den här tjänsten har två delar: ungefär halva din arbetstid kommer dina arbetsuppgifter att planeras tillsammans med omvårdnadsansvarig sjuksköterska, och då kommer du tex att arbeta med:
• Delegerade arbetsuppgifter, HSL-insatser 
• uppföljning och åtgärder i kvalitetsregister som Senior Alert, 
• delaktig i kvalitets- och utvecklingsarbete, uppföljningar och vidareutveckling

på den andra halvan kommer du att arbeta med de andra kollegorna på avdelning med sedvanliga omvårdnadsuppgifter som:
- Personlig omvårdnad
- Hushållsbestyr
- Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
- Ledsagning
I tjänsten har du brukarnära arbetsuppgifter, vilket innebär att du kommer att arbeta med till exempel genomförandeplaner, kontakt med anhöriga och koordinera HSL/SOL-insatser, mm.

Du arbetar utifrån ett grundschema med arbete dagtid, kvällstid och varannan helg.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som har genomfört en utbildning mot vård och omsorg och är utbildad undersköterska, samt har ett intresse för uppföljning och utveckling, meriterande är om du har vidareutbildning inom äldreomsorg/hälso- och sjukvårdsinsatser. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat som undersköterska med utökat uppdrag.

Som person arbetar du gärna självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Vidare är du öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska. 
Du har datorvana och körkort B.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Gunilla Lidqvist
enhetschef Åvallegården
0498- 20 48 19
Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-26 93 25
Logga

Undersköterska med tilläggsuppdrag

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb