halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska med erfarenhet av operationssjukvård till Bukoperation

Ort
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Undersköterska med erfarenhet av operationssjukvård till Bukoperation

Är du undersköterska och tycker om att arbeta med teknisk utrustning och uppskattar ett omväxlande arbete, där du får användning av din flexibilitet och problemlösningsförmåga? Då kan du vara vår nya medarbetare!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig:

  • Individuellt anpassat inskolningsprogram för dig som nyanställd hos oss

  • Kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kursers såväl som genom det dagliga arbetet

  • Ett spännande och utvecklande arbete i team

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Som undersköterska på operation arbetar du tillsammans med hela teamet på salen för att se till att våra patienter får den bästa vården perioperativt. Bland annat assisterar operationssjuksköterskan vid uppdukning och iordningsställande av operationssalen. 

Arbetstiden är förlagd till veckans alla dagar med både dag- och kvällstjänstgöring.

Vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med operationssjukvård. Du har god kunskap och förmåga att tillsammans med teamet göra omvårdnadsåtgärder för att säkra en god vård. 

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du tar eget ansvar för ditt arbete, gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Även när informationen är begränsad och under svåra omständigheter klarar du av att fatta beslut och agera utifrån dessa. Du hanterar stress på ett konstruktivt sätt, och bibehåller ett gott humör och god omdömesförmåga vid press och motgångar.

Självklart samarbetar du för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.

    Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom robotkirurgi.

  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Undersköterska med erfarenhet av operationssjukvård till Bukoperation

Karolinska Universitetssjukhuset