halsojobb.se

Undersköterska med ansvar för metodstöd till Hedegårdens demensavdelning - Äldreomsorgen

Företag Tanums kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-20

Ansök nu

Undersköterska med ansvar för metodstöd till Hedegårdens demensavdelning - Äldreomsorgen

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska med ansvar för metodstöd till Hedegårdens demensboende. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde 2019-07-24.  I tjänsten är 10 procent förlagt via uppgång i tjänst. Hedegårdens demensavdelning kommer under hösten 2019 delta i ett projekt för ökad sysselsättningsgrad.

Arbetsuppgifter
Hedegårdens äldreboende består av fyra boende för personer med demenssjukdom och två boende med somatisk inriktning. På demensboendena jobbar vi utifrån den  gemensamma omsorgsfilosofin. Syftet är en ökad helhetssyn och kvalitet i mötet med personer med demenssjukdom och deras närstående. Arbetet innebär att jobba utifrån individens individuella behov, ge god social omsorg, omvårdnad och service. Du utför hälso- och sjukvårdande uppgifter efter delegation från sjuksköterska, sjukgymnast oh arbetsterapeut. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Demensboendenas personal har rotation, vilket innebär att du kan jobba på alla demensboende. Detta regleras efter ett rotations schema. Arbetet innebär dag- och kvällstjänstgöring samt helger. Dokumentation sker i Treserva.

För närvarande är det 20 procent av tjänsten som avses till arbete med metodstöd. Du kommer bland annat arbeta med;
-  Fortsatt införande av arbetsmetod enligt MAPP-systemet. 
- Arbete med social dokumentation och genomförandeplaner både att vara stöd till kollegor i detta arbete och lära ut till andra i gruppen. 
- Stöd till chefen i utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid erfarenhet och utbildning inom demensvård och omsorgsarbete, god samarbetsförmåga samt personlig lämplighet.

Du behöver ha goda datakunskaper och ha lätt för att hantera dator som arbetsverktyg. Du behöver också ha en mycket god förmåga lära ut metoder till dina kollegor och ha lätt för att bygga förtroende.

Övrigt
Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Du är välkommen med frågor till Liselott Persson telefon 0525-181 82 eller Maher Saleh  telefon 0525-18181. Fackliga företrädare nås på telefon 010-442 94 31. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och löneanspråk märkt med ref nr "260” senast 2019-05-20.

Tanums kommun använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.
 
Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag,
personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Undersköterska med ansvar för metodstöd till Hedegårdens demensavdelning - Äldreomsorgen

Tanums kommun