halsojobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Hemtjänsten Svärdsjö ligger i "Vackra Svärdsjö". Vi är uppdelade i två grupper, Syd och Nord. I vardera grupp igår Vårdbiträden, Undersköterskor, Planerare, Gruppledare och Enhetschef. Vi är ett härligt gäng som gillar att arbeta med människor.

Vi är nu i behov av ytterligare medarbetare och vi hoppas på att just du söker tjänsten hos oss. 

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer du att ge god vård och omsorg till våra kunder som bor i sitt egna hem utifrån de beviljade insatser som finns. Det innebär att vara behjälplig med den personliga omvårdnaden, måltidssituationen, ge olika serviceinsatser, främja sociala aktiviteter och skapa möjligheter till att bibehålla kundens egna resurser. I tjänsten ingår även administrativa uppgifter och dokumentation. Arbetet som undersköterska kan vara fysiskt och psykiskt påfrestande och tunga förflyttningar kan förekomma. 

Kvalifikationer
- Gymnasieskolans 3-åriga omvårdnadsprogram eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig

- Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som undersköterska och väl förtrogen med arbetet. Vi ser även att du har goda vitsord från vård- och omsorgsarbete

- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

- Erfarenhet av att använda dator och mobil i arbete

- Körkort 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett stort intresse av och engagemang för att arbeta med människor. Du behöver även vara stresstålig, flexibel och ha en god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av att arbetat med demens, geriatrik och palliativvård.

- Erfarenhet av att arbeta med delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter 

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Kopior på betyg och intyg lämnas till arbetsgivaren i samband med intervju.

Falu Kommun har rökfri arbetstid.

Upplysningar

Enhetschef Gabriella Erikpers, gabriella.erikpers@falun.se, tel 023-828 35

Enhetschef Anette Abrahamsson, anette.abrahamsson@falun.se , tel 0246-816 02 

Fackliga företrädare 

Kommunal Åsa Granath, tel 023-865 48 

Kontaktinformation
Gabriella Erikpers, Enhetschef

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Undersköterska i Hemtjänsten Svärdsjö

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-22

Ansök nu

Dela detta jobb