halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Undersköterska Hemtjänsten Klippans kommun

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Undersköterska Hemtjänsten Klippans kommun

referens: C65952-2021-8

Arbetsplatsen

Äldreomsorgens Ledstjärna är Vi finns här för dig och tillsammans kan vi. Hörnstenarna i Äldreomsorgens värdegrund är Bemötande, Ansvar, Samarbete och Engagemang. Nu söker vi flera undersköterskor till hemtjänsten i Klippans kommun.

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Att vara undersköterska i Klippans kommun kräver förmåga att snabbt anpassa sig till förändringar, ta sig an utmaningar och uppdrag som ges. Som undersköterska kommer du att arbeta med mångfacetterade arbetsuppgifter. Du har en viktig roll i direktkontakten med våra brukare där du ger personlig omvårdnad och insatser i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Du utför även uppgifter delegerade från legitimerade personal och dokumenterar enligt socialtjänstlagen.

Vår ambition är att du tillsammans med oss utvecklar verksamheten och dig själv i ett nära samarbete med dina kollegor. Du får möjligheten att vara med och bestämma hur din arbetsplats ska utformas inom vissa ramar. Om du känner dig manad att arbeta tillsammans med en arbetsgrupp som strävar efter utveckling och tar sig an nya utmaningar är detta stället för dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning motsvarande det gymnasiala omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig kompetens. För att kvalificeras som undersköterska i Klippans kommun skall man ha minst godkänt enligt Skolverkets yrkespaket från vård- och omsorgsprogrammet utformat för arbete som undersköterska. Utbildningen motsvarar 1500 poäng.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du kan uttrycka dig i tal och skrift i svenska språket, samt att du ska kunna planera och prioritera, dokumentera samt rapportera. Det är viktigt att du kan följa rutiner och riktlinjer, däribland verksamhetens värdegrund.

Utöver formell kompetenskrav ser vi gärna att du även har kunskaper/erfarenhet inom följande punkter
• Palliativ vård
• Sekretess
• Kunskap om lagar och andra bestämmelser inom vård- och omsorgsområdet samt hälso- och sjukvård och socialtjänstens organisation och ansvarsområde
• Förmåga att använda teknisk utrustning och tekniska hjälpmedel samt använda informationsteknik för information, kommunikation och dokumentation

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är av största vikt att du kan samarbeta med övriga i teamet, anhöriga och andra samarbetspartners. Du har god förmåga att arbeta utifrån brukarperspektiv och sätta brukarens behov i centrum genom att brukaren känner sig sedd och bekräftad. Du ska arbeta utifrån grundprincipen om alla människors lika värde oavsett kön, etnicitet, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Beroende på tjänstens placering kan B-körkort komma att utgöra ett krav.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och någon/några tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 8

Kontaktpersoner

Gines Rojas , Enhetschef hemtjänst
Telefon 0435-28804
E-post gines.rojas.santana@ klippan.se

Fiknete Qitaku , Enhetschef
Telefon 0435-28557
E-post fiknete.qitaku@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Dela detta jobb

Logo
Undersköterska Hemtjänsten Klippans kommun

Klippans kommun