halsojobb.se

Undersköterska 75 % och 50 % samt timvikarier till Väpnaren

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Undersköterska 75 % och 50 % samt timvikarier till Väpnaren

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care driver sedan december 2012 vård- och omsorgsboendet Väpnaren på uppdrag av Klippans Kommun. Väpnaren är ett vård- och omsorgsboende i centrala Klippan med 36 lägenheter i två plan fördelat på fyra avdelningar. Här arbetar undersköterskor, gruppledare, fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterskor samt verksamhetschef.
Vården präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att de boende har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke-Vänlighet-Service.

ARBETSUPPGIFTER
Du är utbildad undersköterska och har erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ansvarar för den dagliga omvårdnaden utifrån den boendes önskemål och beviljade insatser.

KVALIFIKATIONER
Du som söker skall vara lyhörd, empatisk, ansvarstagande och ha en god samarbetsförmåga. Du skall ha god kännedom i dokumentation och datakunskap. För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.
På Väpnaren har vi ett fortlöpande kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
Du tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Prestigelöshet och humor ser vi som en stor tillgång.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Tillsvidaretjänst 75 % schemalagd arbetstid dag/kväll. 
Tillsvidaretjänst 50 % schemalagd arbetstid dag/kväll. 
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Timvikarier

LÖN
Enligt kollektivavtal.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
191215. Vi kommer att behandla alla ansökningar löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON
Verksamhetschef Gunilla Sjunner
Mobil: 0733-15 01 22
gunillas@forenadecare.com

Gruppledare Samantha Lundin
samanthal@forenadecare.com 
Mobil 0733-15 01 56

Förenade Care Väpnaren
Torggränd 8
264 33 Klippan
0435-76 89 10 växel

Dela detta jobb

Undersköterska 75 % och 50 % samt timvikarier till Väpnaren

Förenade Care AB